1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2018 21:10

Η πρώτη αναμέτρηση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στις γυναίκες θα γίνει στο τουρνούα της Νάξου!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ολοκλήρωση των προετοιμασιών για το Πανναξιακό Αθλητικό τριήμερο (4-6 Οκτωβρίου) που διοργανώνει ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

 

Στο δυνατότερο τουρνουά βόλεϊ για τη νέα σεζόν θα έχουμε την ιστορική «πρώτη» συνάντηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο γυναικών στην πρώτη αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της διοργάνωσης.

Η αποστολές των τριών ομάδων θα καταφθάσουν στο νησί της Νάξου την Πέμπτη το βράδυ και οι αφίξεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή το μεσημέρι πάντα με τα πλοία της Blue Star Ferries, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης και των ομάδων του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Πριν την έναρξη του τουρνουά θα δοθεί συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων την οποία οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σε ζωντανή μετάδοση από την ιστοσελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ www.paon.gr σε συνεργασία με το αθλητικό πόρταλ www.arthografos.gr

Στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων θα παραβρεθούν οι προπονητές, οι αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων και θεσμικοί παράγοντες του νησιού.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παρασκευή 5/10

14.00: Συνέντευξη Τύπου

18.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – ΠΑΟΚ

20.30: Πανναξιακός – Θέτις Βούλας

Σάββατο 6/10

17.30: Μικρός τελικός

20.00: ΤΕΛΙΚΟΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ