1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2018 13:50

Στη Λοκομοτίβ του Κονσταντίνοφ ο Ντρίζγκα

Παίκτης της Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φαμπιάν Ντρίζγκα.
Ο Πολωνός πασαδόρος και πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, έχει δεχθεί μεγάλη πρόταση από την ομάδα του Πλάμεν Κονσταντίνοφ, την οποία η ομάδα των "ερυθρολεύκων" δεν μπορεί να φτάσει και από τη νέα χρονιά θα είναι κάτοικος Σιβηρίας.

Σχετικά άρθρα

  • Στη Ντιναμό Λοκομοτίβ ο Μπέμε
    Αλλαγή σελίδας στην καριέρα του Μάρκους Μπέμε. Το γερμανικό «πάντσερ» που βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει δύο ισάριθμους τίτλους στη Volleyleague, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην παγωμένη Μόσχα με την φανέλα της Ντιναμό Λοκομοτίβ.
  • Κέρδισε ο Κονσταντίνοφ, έχασε ο Τερβαπόρτι, ξεχώρισε ο Γκάνεφ
    Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ , η Φινλανδία του Τερβαπόρτι έχασε στη Βάρνα  3-0 από τη Βουλγαρία του Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ενώ η Ιταλία νίκησε 3-0 την Ιαπωνία στη Μόντενα.
  • Γιατί έφυγαν Ντρζίζγκα, Αλεξίεφ από τον Ολυμπιακό
    Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τους λόγους  αποχώρησης του Πολωνού και του Βούλγαρου και τις οι λύσεις στο πρόβλημα.
  • Η Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ ανακοίνωσε τον Ντρίζγκα
    O Φαμπιάν Ντρίζγκα είναι και τυπικά παίκτης της ρωσικής Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ. Ο Πολωνός πασαδόρος που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό θα είναι παίκτης της Νοβοσιμπίρσκ που έχει προπονητή τον Πλάμεν Κονσταντίνοφ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ