1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2018 23:04

Παράπονα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τον Θεμελή

Το τέλος του τελικού βρήκε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται για ορισμένες φάσεις του πρώτου τελικού. Μάλιστα στον δικέφαλο έχουν παράπονα από τον Θεμελή από τον πρώτο ημιτελικό με τον Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως υποστηρίζουν «εδωσε στους συριανούς επτά αμφισβητούμενες φάσεις».

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν διαμαρτύρεται κυρίως για τη φάση που τελείωσε το 3ο σετ (video). Το σκορ ήταν 24-22, ο Ζουπάνι καρφώνει με δύναμη, η μπάλα φεύγει άουτ αλλά ο Θεμελής χρεώνει στον ΠΑΟΚ «μπλοκ άουτ» και δίνει τον πόντο στον Ολυμπιακό με τον οποίο έκανε το 25-22.

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για φάση στο 8-8 του τρίτου σετ. Ο Κουμεντάκης κάρφωσε άουτ, αλλά ο διαιτητής Θεμελής χρέωσε μπλοκ άουτ στον Πετρέα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Ο Πετρέας τράβηξε το φιλέ και δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Έτσι το σκορ έγινε 10-8 για τον αντί 9-8 όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ