1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2018 19:48

Απίστευτο: Επόπτες χωρίς σημαιάκια στο Πανελλήνιο Νεανίδων

Απίστευτο και όμως αληθινό. Σε αγώνα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων οι επόπτες δεν είχαν σημαιάκια και κάνουν τις σημάνσεις με τα χέρια!!!

Αρχικά όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για κάποια νέα αλλαγή στους κανονισμούς διαιτησίας αλλά όπως παραδέχτηκαν οι υπεύθυνοι διαιτησίας της διοργάνωσης η διοργανώτρια ομάδα του Αιγάλεω δεν είχε διαθέσιμα σημαιάκια. Οι ορισμένοι εποπτες δεν ήταν υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους σημαιάκια.

Ο αγώνας Αιγάλεω - Ναύαρχος Βότσης ξεκίνησε με τους επόπτες να κάνουν παντομίμες με χειροσήμανση και άμεσα οι υπεύθυνοι διοργανωτές προσπάθησαν να βρουν άμεσα σημαιάκια για να λυθεί το πρόβλημα.

Στο 18-19 του 1ου σετ έφτασαν τα σημαιάκια και η τάξη αποκαταστάθηκε. Οι επόπτες Τόλιος, Αλεβετσοβίτης στάθηκαν στο ύψος τους με άψογη σήμανση και σοβαρή αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά σίγουρα θα θυμούνται σε όλη τους την καριέρα την εμπειρία τους...

 

epoptis-xwris.jpgepoptis-xwris2.jpgepoptis-xwris3.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ