1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2018 20:47

H Ραβένα αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά από 26 χρόνια!

Η Ραβένα θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στους διπλούς τελικούς του Τσάλεντζ Καπ στις 4 και 11 Απριλίου. Οι Ιταλοί έκαναν τεράστια ανατροπή στην Άγκυρα επί της τουρκικής Μάλι Μίλι Πιγιάνκο. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κέρδιζε και το δεύτερο σετ από την Σουργκούτ και εξασφάλιζε την πρόκριση για τους διπλούς τελικούς του Τσάλεντζ Καπ.

Οι Τούρκοι στον πρώτο αγώνα είχαν νικήσει 3-0 σετ στην Ιταλία, αλλά πριν από λίγο η Ραβένα νίκησε με 3-1 σετ στην Άγκυρα και πήρε την πρόκριση στο χρυσό σετ με 16-14.

Θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που Ολυμπιακός και Ραβένα θα βρεθουν σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 1992 όπου στο κατάμεστο ΣΕΦ η Μεσατζέρο Ραβένα του σημερινού προπονητή του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι νίκησε τον Ολυμπιακό 3-0 σετ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Να σημειωθεί πως ο πρώτος τελικός θα γίνει στη Ιταλία και η ρεβάνς στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη χωρίς να αποκλείεται κάποια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής για διεξαγωγή του αγώνα στο ΣΕΦ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ