1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2018 00:03

Θρίλερ και... happy end για τον ΑΟΛ

Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας 2,5 ωρών, ο ΑΟ Λαμίας νίκησε με 3-2 σετ το Αιγάλεω στο «Χαλκιοπούλειο», για την 20η αγωνιστική της Pre League.
Η ομάδα της Λαμίας συνεχίζει να βρίσκεται πάνω από τα Βριλήσσια και έχει προβάδισμα ενόψει πλέι άουτ. Το Αιγάλεω υποχώρησε στην 6η θέση και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον 5ο ΖΑΟΝ.

Τα σετ: 3-2 (25-15, 14-25, 25-27, 25-21, 19-17)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Αγγέλης): Νικολίτσα, Σαββίδου, Φαλέγκα, Γιοκαρίνη, Ζιώγα, Τσιλαλή / Ζαχαρή (λ), Αργυροπούλου, Κόμνου.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Καββαδία, Βλάχου, Σολωμού, Μανώλικα, Κάστανου, Καραμούντζου / Αναστασιάδη (λ), Χαριτωνίδη, Αρβανιτοπούλου, Ιωάννου, Κουλοπούλου.

Σχετικά άρθρα

  • Ιστορική νίκη του ΑΟ Λαμίας 3-0 τον Παναθηναϊκό και «βλέπει» παραμονή
    Τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του πανηγύρισε ο ΑΟ Λαμίας 2013 καθώς στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικης, επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού  στην μεγαλύτερη  ίσως έκπληξη στη φετινή Volley League γυναικών.
  • Στη Λαμία θα πασάρει η Εύη Φλιάκου
    Την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε η Λαμία. Για την 23 χρονη (1μ76) αθλήτρια που έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, και εχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, η ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας αναφέρει:
  • ΑΟ Λαμίας: Μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση με Λίβινγκστον και Βαρμπάνοβα
    Εντυπωσιακό μεταγραφικό φινάλε για τον ΑΟ Λαμίας ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει της νέας Volley League γυναικών με τετράδα ξένων αθλητριών και δύο σπουδαίες ακραίες- σκορερ
  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ