1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-07-2023 13:26

Στη Λαμία θα πασάρει η Εύη Φλιάκου

Την απόκτηση της ταλαντούχας πασαδόρου Εύης Φλιάκου ανακοίνωσε η Λαμία. Για την 23 χρονη (1μ76) αθλήτρια που έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, και εχει αγωνιστεί σε Μίλωνα, Πανιώνιο, Πορφύρα, Πανναξιακό, Θέτιδα Βούλας, Ηλυσιακό, η ανακοίνωση του συλλόγου της Φθιώτιδας αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Α.Ο. Λαμίας 2013-ΙΝΤΕΡΚΑΤ ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Εύη Φλιάκου, που αποτελεί την 2η προσθήκη της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Εύη είναι γεννημένη στις 18 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1.75 και αγωνίζεται ως «πασαδόρος». Ακόμα, είναι τελειόφοιτη του τμήματος Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Παντείου. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 από τον Μίλωνα όπου έμεινε ως το 2012. Μετά πήρε μεταγραφή για τον Πανιώνιο όπου έμεινε για 8 χρόνια ως το 2020 για να μεταπηδήσει τότε στον Πορφύρα.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στον Πανναξιακό. Την περασμένη περίοδο(2022-2023) αγωνίστηκε στο πρώτο εξάμηνο στη Θέτιδα Βούλας ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά ως αθλήτρια του Ηλυσιακού.Το Δ.Σ του Α.Ο. Λαμίας 2013-ΙΝΤΕΡΚΑΤ καλωσορίζει την Εύη στην πόλη μας και της εύχεται να έχει πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!», δήλωσε η 23χρονη πασαδόρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ