1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2018 04:50

Δεναξάς: «Το μυαλό μας είναι στον Γκιούρδα»

Παρά την μεγάλη νίκη του Απολλώνιου στον Πήγασο Χαϊδαρίου, ο αρχιτέκτονας της μεγάλης φετινής πορείας του συλλόγου του Κερατσινίου, Γιώργος Δεναξάς , αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του Μάριου Γκιούρδα.

Χαρακτηριστικά τόνισε: « Το αποτέλεσμα για μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Το μυαλό μας είναι στην Αλεξανδρούπολη και στο θλιβερό γεγονός που βρήκε τον Μάριο Γκιούρδα και του ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια.

Όσον αφορά το ματς το ξεκίνημα μας στο πρώτο σετ ήταν πολύ καλό. Στη συνέχεια ο Πήγασος ανέβηκε και μας πίεσε στο σέρβις, με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη που δεν έχουμε συνηθίσει. Θα έλεγα ότι ήταν μια μέτρια βραδιά για μας. Ο Πήγασος παίζει πολύ καλά στην έδρα του.

Εμείς για άλλη μια φορά, δείξαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέληση, όσες φορές και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείγμα της καθημερινής πολύωρης προπόνησης που κάνουμε αλλά και της μεγάλης πίστης για νίκη που έχουμε ως ομάδα σε κάθε παιχνίδι.

Απέμειναν τρεις τελικοί για την λήξη της κανονικής περιόδου και κοιτάμε βήμα βήμα κάθε παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ