1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-11-2017 20:29

Τελειώνει... τη δουλειά ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να σφραγίσει την πρόκριση στην φάση των «32» του Τζάλεντζ Καπ είναι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει στο «Μελίνα Μερκούρη» του  Ρέντη την τουρκική Ινεγκόλ στη ρεβάνς της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός έχει για προίκα το εντυπωσιακό 3-0 στην Τουρκία της προηγούμενης ομάδα και για να τελειώσει τη… δουλειά χρειάζεται πάρει δύο σετ ή στην χειρότερη περίπτωση το χρυσό σετ.

Η τουρκική ομάδα, όπως φάνηκε  και στον πρώτο αγώνα, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και την Κυριακή ηττήθηκε με 3-0 από την BBSK Κωνσταντινούπολης.  Βρίσκεται στην 9η θέση με 4 νίκες και 7 ήττες.  Αντίθετα ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και το ηθικό είναι ανεβασμένο.

 Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport6 HD στις 19.30 την Τετάρτη 29/11/2017 Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μάρκο Σγκρο από το Σαν Μαρίνο και ο Πέδρο Λόπες Πίντο από την Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός αν επιβεβαιώσει της προβλέψεις και προκριθεί θα βρει μπροστά του τη γαλλική Τουρ.

 *Στην αναμέτρηση με την Ινεγκόλ, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη από τις 18:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.



 



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ