1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-10-2017 21:14

Η μεγάλη πρόκληση του Ευσταθόπουλου

Ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες ο Άκης Ευσταθόπουλος.


Βρίσκεται στη Ρουμανία και την CSM Ταργκοβίστε. Είναι βοηθός του Γκιγιέρμο Ερνάντες, ο οποίος μαζί με τον Αθανασόπουλο είχε απογειώσει την Στουτγκάρδη. Γυμναστής της ομάδας είναι ο Ιταλός Μάρκο ντα Λότσο με θητεία στη Νοβάρα και την Καζαλμαγκιόρε. Γίνεται κατανοητό ότι ο Ευσταθόπουλος, άφησε την πατρίδα μας και τον Πανναξιακό για να δουλέψει με κορυφαίους επαγγελματίες.

Στο ρόστερ ξεχωρίζει η λίμπερο της Εθνικής Γερμανίας Λένκα Ντουρ, η διαγώνια Μάγια Κολάρ, η Καναδή πασαδόρος Ντάνι Σμιθ και η Σλοβάκα κεντρική Βερόνικα Χροντσέκοβα.

Ο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής ξεκίνησε να κατασκευάζεται από το 1975, η κορδέλα κόπηκε το 1979 και το 2011 ανακαινίστηκε με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται στα 5 κορυφαία γυμναστήρια στη Ρουμανία.

Η ομάδα, που έχει βάλει στόχο κάτι καλύτερο από την τετράδα, ξεκίνησε με στο δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1 (25-14, 25-14, 23-25, 25-11) της Πενιτσιλίνα.
Το… κρας τεστ όμως θα γίνει το επόμενο σαββατοκύριακο, όταν θα αντιμετωπίσει την CSM Βουκουρεστίου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Άκης Ευσταθόπουλος θα συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια της καριέρας του, που θα τον βοηθήσουν να αποτελέσει στο μέλλον ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ. Η πρόκληση ειναι μεγάλη.

eustathopoulos

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ