1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2017 19:22

ΑΕΚ: Άμεση επιστροφή στην Α1

Η ΑΕΚ, μετά την περυσινή σεζόν και τον υποβιβασμό από την Α1 Γυναικών, ξεκινάει φέτος στο πρωτάθλημα της Pre League με μοναδικό στόχο την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.


Οι δύσκολες εποχές για την «Ένωση» φαίνεται ότι ανήκουν στο παρελθόν. Η διοίκηση, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, εξόφλησε τα χρέη του παρελθόντος και δημιούργησε ένα δυνατό σύνολο, έτσι ώστε να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Α1 Γυναικών.

Ο Γιώργος Σαμαράς που κλήθηκε μεσούσης της περυσινής χρονιάς να βοηθήσει από τη θέση του προπονητή, παρέμεινε στην ΑΕΚ για να την οδηγήσει ξανά στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ. Μαζί του παρέμειναν και οι Μελίνα Ζίγκα, Μαριάννα Μπέλια, Λιάνα Βάθη, Βάσια Αντωνιάδη και Δήμητρα Γεωργακοπούλου.

Σημαντική προσθήκη στην ΑΕΚ η κεντρική Μαρία Οικονομίδου, που προέρχεται από την κορυφαία σεζόν της καριέρας της με τον Πανναξιακό, φτάνοντας μέχρι τους τελικούς της Α1 Γυναικών. «Μαέστρος» της ομάδας του Γιώργου Σαμαρά θα είναι η Αθηνά Χρυσομάλλη, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχουν οι Φωτεινή Μπίσκου, Όλγα Μαλουσάρη και Σοφία Γκρέκα.

Γιώργος Σαμαράς: «Να επιστρέψουμε στην Α1»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς, μιλώντας στο volleyball.gr ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας του, είναι η επιστροφή στην Α1 Γυναικών.

«Ο στόχος της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Θέλουμε να επανέλθουμε στη μεγάλη κατηγορία, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση, στο οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, οι αθλήτριες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και στα φιλικά. Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πρωτάθλημα της Pre League ο Σαμαράς δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Μπορεί να είναι και πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Α1. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, καμία δεν είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με το περυσινό της ρόστερ. Θεωρώ πως μετά την 5η αγωνιστική, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα φανούν οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν σε αυτόν τον μαραθώνιο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ