1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-09-2017 20:03

Η αλήθεια για την Κοσμά

H Σοφία Κοσμά άφησε στα κρύα του λουτρού την ΑΕΚ, αφού πήγε στη  προπόνηση της Τετάρτης και ανακοίνωσε ότι σταματάει το βόλει, προκειμένου να ασχοληθεί με την επιχείρηση του πατέρα της.

H Σοφία Κοσμά  σύμφωνα με την ΑΕΚ είχε πάρει προκαταβολή 2.000 ευρώ και της είχαν έτοιμα άλλα 5.000, αφού το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έβαλε 200.000 ευρώ στο ταμείο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.Θα έπαιρνε προκαταβολή σχεδόν τα μισά λεφτά απ όσα είχαν συμφωνήσει.

Η πρώην διεθνής βολειμπωλίστρια μόλις είχε πάρει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας από τον γιατρό θείο της, που την χειρούργησε και ήταν θετικά. Τι άλλαξε το μυαλό της; Προφανώς η κούραση από τους τραυματισμούς και τα απανωτά φέσια που τις έβαλαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι, με αποτέλεσμα να θεωρήσει μεγάλο το κόστος της αγωνιστικής κούρασης, σε σχέση με τις απολαβές της...

Με αυτά τα λεφτά μάλιστα  θα εξωφλήσουν την Κάταλιν  Κις και την Σόνια Μποροβίντσεκ, μόλις στείλει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού της.

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε τη διαδικασία μεταγραφής της Κοσμά, μπορεί πλέον να αποκτήσει μια ελεύθερη παίκτρια και στο στόχαστρο της βρίσκεται εδώ και καιρό η Εύα Χαντάβα, η οποία όμως έχει υψηλό κασέ και δεν θέλει να παίξει στην PreLeague.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε απόγνωση και ψάχνουν πλέον ελεύθερη ελληνίδα κεντρική για να περάσει η Οικονομίδου σε θέση διαγώνιας και να καλύψουν οι Γκρέκα, Μπίσκου το δίδυμο των ακραίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ