1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2017 22:50

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Junior K19 οι Κρητικιές Πιπεράκη, Μιχαήλ

Με τις Πιπεράκη, Μιχαήλ να επικρατούν μετά από έναν όμορφο τελικό με 2-0 (21-14, 21-14) των Καράμπελα, Γεωργαντά ολοκληρώθηκε ο τελικός των κοριτσιών στο πρώτο τουρνουά Junior K19 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που είχε ως πρώτο σταθμό το iBeach Volleyball Club στο Παπάγου.
Οι Πιπεράκη, Μιχαήλ τρία χρόνια συμπαίκτριες από την Κρήτη πήραν το πρώτο τους τίτλο στο Πανελλήνιο σιρκουί και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Ο τελικός ήταν συναρπαστικός με πολλές εναλλαγές στο σκορ, εντυπωσιακές άμυνες και στο τέλος οι δύο ομάδες κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες.

Όσον αφορά τις δευτεραθλήτριες Χρύσα Καράμπελα, Λαμπρινή Γεωργαντά είναι από την Καλαμάτα, έχουν προπονητή τον Μάνο Ξενάκη, με την νεαρή Λαμπρινή να είναι μόλις 14 ετών και η συμπαίκτρια της Χρύσα 17.

«Στόχος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα»

Η Μαριάντα Πιπεράκη γεννημένη στις 21 Αυγούστου του 2000 συμμετείχε για πρώτη φορά μαζί με την συμπαίκτρια της Τέρψη Μιχαήλ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και δήλωσε: «Είναι το πρώτο τουρνουά Τζούνιορ που συμμετέχουμε, είμαστε πολύ χαρούμενες που αυτό συνδυάστηκε με την πρώτη θέση. Θα κατέβουμε σε όλα τα τουρνουά μαζί για να γνωρίσουμε καλύτερα η μία την άλλη. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο καλά», ήταν το σχόλιο της στο volleyball.gr και συνέχισε η συμπαίκτρια της που είναι κατά δύο μήνες μεγαλύτερη (γεννημένη στις 21 Ιουνίου του 2000):

«Όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Ήμασταν οι μεγαλύτερες του τουρνουά αλλά όλες οι ομάδες είχαν καλές παίκτριες, όμως τέλος καλό όλα καλά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στο Ξυλόκαστρο την επόμενη βδομάδα, ενώ θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής».

«Ικανοποιημένες για αυτό που πετύχαμε»

Το χειροκρότημα του κόσμου γνώρισε και το δίδυμο από την Καλαμάτα με την 17χρονη Χρύσα Καράμπελα και την 14χρονη Λαμπρινή Γεωργαντά που από τον αρχικό στόχο που ήταν η απόκτηση εμπειριών, έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

«Δεν το πιστεύαμε στην αρχή, καθώς είχαμε έρθει για την εμπειρία. Καθώς προχωρούσαμε είδαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό, όπου χάσαμε στο τέλος δίκαια» λέει η νεαρή Λαμπρινή με την φίλη της και συμπαίκτρια Χρύσα να συμπληρώνει:

Στόχος μας ήταν να αποκτήσουμε εμπειρίες αλλά φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Ενώ κλείνοντας αποθέωσαν τον προπονητή τους Μάνο Ξενάκη. «Κάνουμε πολλές προπονήσεις, είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και δεν θα ήμασταν εδώ αν δεν ήταν ο Ξενάκης στο πλευρό μας».

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ