1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-06-2017 19:44

Επιστρέφει Ελλάδα η Γενιτσαρίδη

Μετά από 4 χρόνια παραμονής στις ΗΠΑ για σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Πίτςμπουργκ η Μαρία Γενιτσαρίδη επιστρέφει στην Ελλάδα.
Η 23χρονη ακραία επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για χάρη του ΑΟ Θήρας, με τον Γιώργο Ρούση να αποκτά στο ρόστερ του μία πολύ καλή υποδοχέα και επιθετικό. Η Γενιτσαρίδη θα αγωνιστεί στην ομάδα της Σαντορίνης με υποσχετική από την Άθλεση Ηρακλείου.

3 σχόλια

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 16:47 posted by pao29

    ρε Cloud για πες μας τι πρεπει να προσεχουμε για την συγκεκριμενη και ασε την κλαψα και τα δακρυβρεχτα σεναρια...σε οσα γραφω υπαρχει καποιο ψεμα;;;ειναι αληθεια αυτα που γραφω η οχι;;;μηπως σε ενοχλει η αληθεια;;;αντε να δουμε τι θα απαντησεις...

  • Comment Link Cloud Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 09:27 posted by Cloud

    Για τη συγκεκριμένη αθλήτρια ειδικά, θα είναι ΥΒΡΙΣ αν οποιοσδήποτε πει κάτι.
    Αξιολογότατη αθλήτρια, χαρακτήρας "διαμάντι" και με τεράστια θέληση, αφού κατάφερε όσα κατάφερε, περνώντας πολλές ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές όσο ήταν μικρότερη.
    Γι αυτό - συμβουλευτικά πάντα - ας προσέχουμε τι λέμε και τι γράφουμε μερικές φορές...

  • Comment Link pao29 Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 18:34 posted by pao29

    αλλη μια παικτρια φαινομενο(πρωτη η κοκκινοσκουφιτσα)...χωρις να εχει παιξει ποτε α1 ηταν βασικη επι μουσια1 στην εθνικη ομαδα...και τωρα ακολουθει τον μουσια2 στη θηρα...θεσσαλονικη μεγαλη μανα...αστειρευτα ταλεντα που χωρις να παιζουν παιζουν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ