1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-05-2017 17:24

Η Ζακχαίου στον Ολυμπιακό

Άλλη μια μεταγραφή που τον δυναμώνει πολύ ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός αφού ανακοίνωσε την απόκτηση της Κατερίνας Ζακχαίου.
Η νεαρή Κύπρια κεντρική εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της με τη φανέλα του Πανναξιακού και ο Ολυμπιακός έσπευσε να την κάνει δική του. 


«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας».

2 σχόλια

  • Comment Link κωσταςπ. Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 20:18 posted by κωσταςπ.

    Τελος οι Μαλασαι Λαζαρεβιτς η εμμανουηλιδου βασικη κεντρικη της εθνικης στον παναξιακο μενουν βλαχακη τσιμα αγνοουν την ελευθερη χανταβα και παιρνουν την ζακχαιου για κεντρικη μαζι με την ευαλωτη γιωτα και την αναπληρωματικη πασαδορο του παο ενω η καρακαση δεν την ξερουν.ε ρε τι γινεται εκει στου ρεντη.πανε με την τουριστρια χιππε και δυο λιμπερο να παιζουν.ολε

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 16:10 posted by pao29

    Που πας κοριτσι μου;;;δεν ρωτησες την Εμμανουηλιδου;;;σας το εγραψα οτι μακαρι να παει και να μεινει το ροστερ του οσφπ οπως εχει...τωρα θα δειτε την συνεχεια...εχει ο καιρος γυρισματα κυριες μου...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ