1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2017 23:19

«Καυγάς» μεταξύ Ανδρεάδη και Αγκάμεζ!

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού μέσα στο Ρέντη δημιούργησε ένταση, καθώς λίγα δευτερόλεπτα με την λήξη του αγώνα Ανδρεάδης και Αγκάμεζ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα την επικράτηση της ομάδας του, με τον Κολομβιανό να εκλαμβάνει τον πανηγυρισμό του ως προκλητική κίνηση και να τον αρπάζει από τη φανέλα. Ωστόσο αμέσως με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα και λύθηκε η παρεξήγηση.

Μάλιστα ο κεντρικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στη κάμερα της NOVA ζήτησε συγγνώμη προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη.

«Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον Μιχάλη Κουντούρη. Πανηγύρισα έξαλλα, έκανα μια χειρονομία, αλλά ζητάω συγγνώμη αν προσβλήθηκαν. Τώρα περιμένουμε τον κόσμο στο Παλατάκι. Δεν τελείωσε κάτι αλλά έχουμε το προβάδισμα. Χρειαζόμαστε άλλη μια νίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρεάδης.

Δείτε εδώ σε βίντεο τη δήλωση του Ανδρεάδη.

1 σχόλιο

  • Comment Link Δήμητρα1 Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 06:23 posted by Δήμητρα1

    Από τον λαιμό τον γράπωσε... Ουάου...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ