1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-05-2017 19:38

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους πρωτεργάτες... της δόξας (video)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού η ομάδα που το 1968 κατέκτησε το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα.


Οι αθλητές που ξεκίνησαν την... αυτοκρατορία του Ολυμπιακόυ ήταν συγκινημένοι, πολλοί από αυτούς δάκρισαν, και οι οπαδοί τους απωθέωσαν.

Αναλυτικά τιμήθηκαν οι: Κυριάκος Παντελιάς, Νίκος Κριτσοταλάκης, Δημήτριος Κεφαλας, Ιωάννης Σταυρόπουλος, Ανδρές Λοράνδος, Θεοτότης Μανουσαρίδης, Αναστάσιος Κουμπλής, Κωνσταντίνος Καραμήτσος και ο προπονητής Κωνσταντίνος Αμπελάς

Από συγγενείς εκπροσωπήθηκαν οι Σπυρίδων Λαμπάκης, Κωνσταντίνος Τραπεζουντίδης, που απεβίωσαν, όπως και οι έφοροι Γεώργιος Αντωνόπουλος και Γεώργιος Χουρδάκης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το διάστημα 1-7 Ιουλίου 1968 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 κατά σειρά: Τον Άρη, Τον Πανελλήνιο, τον Ηρακλή, το Παγκράτι, την Ολυμπιάδα Πατρών και στον τελικό τον Παναθηναϊκό. Το πρωτάθλημα το κατέκτησε το Σάββατο 6 Ιουλίου 1968 με το απόλυτο των νικών χωρίς να χάσει σετ νικώντας τους πράσινους μέσα σε 35’ λεπτά.


vraveusi 2

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ