1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2017 11:38

Τέλος ο Οικονόμου από τη Σαντορίνη

Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Οικονόμου. Μετά από σχεδόν 3 χρόνια, οι δύο πλευρές θα πορευθούν ξεχωριστά. Ο Οικονόμου ανέλαβε την ομάδα τον Φεβρουάριο του 2015 και την πήγε ένα βήμα μπροστά με την περσινή συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος και την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Φέτος η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα, αλλά δεν πήγε τόσο καλά. Ο ΑΟ Θήρας εξασφάλισε την τετράδα στις τελευταίες αγωνιστικές και δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία. Ο Οικονόμου τραυματίστηκε λίγο πριν τα πλέι οφ και δεν κάθισε στον πάγκο στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. 

Η ανακοίνωση

Το ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδος Απόστολο Οικονόμου. Ένας κύκλος τριών σχεδόν χρόνων έκλεισε και έφτασε στο τέλος του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή για την προσφορά του στον σύλλογό μας και ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον.

11 σχόλια

  • Comment Link pao29 Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017 08:53 posted by pao29

    αφηστε τον οικονομου να παει στον καμπο να κτισει την μεγαλη λαρισα και κοιταξτε γιατι υπαρχει περιπτωση να εχουμνε πρωταθλημα με 9 η 10 ομαδες...ερχονται λουκετα...

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 21:18 posted by pao29

    ναυαρχε που κρυφτηκες;;;ο ρουσσης επιστρεφει;;;ληγμενα πινεις ρε φιλε;;;που ειναι οι παικτριες που εκθειαζες;;;θες να στις θυμισω;;;κατσε εκει που εισαι(καπι) και ασε το βολλευ...τι παραμυθας εισαι ...στο φλυτζανι τα εβλεπες ολα αυτα;;;μονο εγω εχω οτι πιο φρεσκο κυκλοφορει στη αγορα...(για ηρακλη κηφισια βλεπω να ανηφοριζουν 2 πρωην πρασινες)...

  • Comment Link kostas1231321 Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 17:43 posted by kostas1231321

    μερικη θελετε οικονομου ξεχασατε οτι εχασε 5 τροπαια με την ΑΕΚ με το μεγαλυτερο bunget? (3 κυπελο 2 πρωταθληματα) μεσα απο τα χερια του???

  • Comment Link ΝΑΥΑΡΧΟΣ Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 02:48 posted by ΝΑΥΑΡΧΟΣ

    παιδια πρεπει να απδεχτουμε οτι ο ρουσσης επιστρεφει.πιστευω ειναι η πιο καταλληλη λυση.γνωριζει την ομαδα καλα και πλεον θα εχει το ροστερ που πρεπει.πιθανοτατα θα φερει τη ποτοκαρ ακραια που μας κανει και με το παραπανω.εγω πιστευω να μεινει και η πολ που εχει ποιοτητα.

  • Comment Link αεκ μια ζωη Δευτέρα, 01 Μαΐου 2017 15:59 posted by αεκ μια ζωη

    posted by pao29 γιατι ομως επαθε καθησηση γιατι τη δευτερη σεζον που εχασε το πρωταθλημα του τραυματιστηκε η μιση ομαδα επαιζε στους τελικους χωρις ακραιες το ελεγα τοτε το λεω και τωρα κακως διωχτηκε στην αεκ ετσι οπως διωχτηκε

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ