1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-03-2017 00:49

Αποχαιρέτησε η Ορεστιάδα, μάχη για το πλασάρισμα στην 8αδα

Μία σημαντική και ταυτόχρονα λυπηρή είδηση έφερε η ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής της Volley League, με τον υποβιβασμό της Ορεστιάδας στην Α2.

Η Ορεστιάδα δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Κηφισιά και σε συνδυασμό με τη νίκη της Κυζίκου επί του Ηρακλή Χαλκίδας έφερε τον αποκλεισμό χωρίς την συμμετοχή των εβριτών στα πλέι άουτ. Έτσι Παναχαϊκή, Κύζικος και Ηρακλής Χαλκίδας θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για δύο θέσεις στη Volley League της επόμενης περιόδου. Παναχαϊκή και Κύζικος θα κοντραριστούν την τελευταία αγωνιστική για να αποκτήσουν ψυχολογικό αβαντάζ έναν βαθμό στα πλέι άουτ. 

Πλέι άουτ
9. Παναχαϊκή (15): Ηρακλής Χαλκίδας
10. Ηρακλής Χαλκίδας (14): Παναχαϊκή (Ε)
11. Κύζικος (14): Ολυμπιακός

Βαθμολογία πλέι άουτ: Παναχαίκή 0, Ηρακλής Χαλκίδας 0, Κύζικος 0.

Για την τετράδα δεν είχαμε σημαντικές ανακατατάξεις. Ο ΠΑΟΚ νίκησε και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στο -2.  Ωστόσο και οι δύο έχουν δύσκολους εκτός έδρας αγώνες την τελευταία αγωνιστική.

2η θέση
2. ΠΑΟΚ (51): Παμβοχαϊκός (Ε)
3. Παναθηναϊκός (49): Φοίνικας (Ε)

Ο Παμβοχαϊκός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πλέον για την 4η θέση μετά τη νίκη του επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά του αρκεί ένας βαθμός για να τερματίσει τέταρτος, ενώ ελπίδες για την τέταρτη έχει η Κηφισιά αφού υπερτερεί στις ισοβαθμίες. Ο Φοίνικας νίκησε τον Ολυμπιακό, αλλά θα κυνηγήσει την πέμπτη θέση αφού χάνει στις ισοβαθμίες.  Ο Εθνικός θα προσπάθήσει να πάρει την 5η θέση, ενώ ο Ηρακλής δεν μπορεί παρά να τερματίσει 8ος.

Τα σενάρια ισοβαθμίας στην 4η θέση:

Σε ισοβαθμία του Παμβοχαϊκού με την Κηφισιά η Κηφισιά έχει πλεονέκτημα.

Σε ισοβαθμία του Παμβοχαϊκού με τον Φοίνικα ο Παμβοχαϊκός έχει πλεονέκτημα.

Σε τριπλή ισοβαθμία Παμβοχαϊκού, Κηφισιά και Φοίνικα, η Κηφισιά θα πάρει την 4η θέση, ο Φοίνικας την 5η θέση και ο Παμβοχαϊκός την 6η θέση.

4η θέση
4. Παμβοχαϊκός (38): ΠΑΟΚ
5. Φοίνικας (35): Παναθηναϊκός
6. Κηφισιά (35): Ηρακλής (Ε)
7. Εθνικός (33): Ορεστιάδα (Ε)
8. Ηρακλής (28): Κηφισιά

*Με (Ε) οι εκτός έδρας αγώνες.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ