1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2017 18:46

Κουντουρά: «Έτσι θα νικήσει ο Ολυμπιακός την Αστερίξ»

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (22/2) την βελγική Αστερίξ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Challenge Cup.


Στο τοπ-16 η Αστερίξ απέκλεισε την ουγγρική Βάσας που αγωνίζεται η «δικιά» μας Έλενα Κουντουρά και η Ελληνίδα πασαδόρος ανέλυσε για λογαριασμό του volleynews.gr την επερχόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα μίλησε και για την ζωή στην Ουγγαρία.

«Η Vasas είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ουγγαρίας με πολλά πρωταθλήματα, κύπελλα, νταμπλ και υψηλούς στόχους κάθε χρόνο. Η Βουδαπέστη είναι πολύ όμορφη πόλη, περνάω καλά έχω κάνει φίλους και έχω πολύ καλή σχέση με τους ενθουσιώδεις οπαδούς μας οι οποίοι μου δείχνουν την αγάπη τους τοποθετώντας Ελληνικές σημαίες στο γήπεδο», είπε η Έλενα για τη ζωή στην Ουγγαρία και αναφέρθηκε στους πολλούς αγώνες που δίνει η ομάδα της:

«Οι αθλητικοί ρυθμοί είναι δύσκολοι και κουραστικοί. Η ομάδα μου αγωνίζεται σε 4 διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ουγγαρίας, στο Κεντρικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MEVZA Cup και στο CEV Challenge Cup. Σε 4 μήνες παίξαμε 33 επίσημους αγώνες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίζουμε 2 παιχνίδια την εβδομάδα, συν τις καθημερινές προπονήσεις πρωί - βράδυ, συν τα πολύωρα ταξίδια, ειδικά στην Ευρώπη. Έτσι εκτός από τα παιχνίδια έπρεπε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε και την κούραση η οποία όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ μεγάλη».

«Αυτή είναι η Αστερίξ»

«Η Αστερίξ που είναι πρωταθλήτρια Βελγίου είναι μια νεανική ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και με πολύ πάθος. Δεν νομίζω όμως ότι είναι αχτύπητη.Εμείς χάσαμε 3-2 αλλά είχαμε την ατυχία να παίξουμε χωρίς την βασική μας διαγώνια η οποία ήταν τραυματισμένη. Πιστεύω ότι εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει να βγάλει από το παιχνίδι την καλύτερη και πιο επικίνδυνη τους παίκτρια την ακραία Χέρμποτς Μπριτ, εάν πιέσει στο σέρβις και συγχρόνως δεν χαρίσει εύκολους πόντους θα είναι και η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Ολυμπιακού».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ1 Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 08:56 posted by ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ1

    Μπράβο Έλενα, εάν κάναμε έτσι όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ (ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΚΕ ) να βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον σε όλα τα επίπεδα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ