1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2017 20:41

MVP ο εκπληκτικός Μπέλος

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Χρίστος Μπέλος μετά την καθοριστική εμφάνιση του και το πάθος που έβγαλε απέναντι στον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».
Ο Μπέλος μπήκε αλλαγή στο 3ο σετ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 σετ και 3-1 στους πόντους. Με την είσοδο του έδωσε λύσεις στην επίθεση, το σερβίς και το μπλοκ και άλλαξε άρδην την ψυχολογία αλλά και την εικόνα της ομάδας του τριφυλλιού που έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 σετ που έδωσε και αβαντάζ για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Ο Μπέλος στο διάστημα που αγωνίστηκε σημείωσε 12 πόντους με 9/13 επιθέσεις (69% αποτελεσματικότητα) και 3 πόντους από μπλοκ.

Είναι η πέμπτη φορά που ο Χρίστος Μπέλος αναδεικνύεται MVP στην καριέρα του και η δεύτερη με τον Παναθηναϊκό. Άλλες δύο φορές αναδείχτηκε mvp με την Κηφισιά και μία φορά με την ΑΕ Νίκαια.

Έχει γεννηθεί 29 Ιουνίου 1980, έχει ύψος 1.97 και αγωνίζεται διαγώνιος. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας και αγωνίστηκε στον ΑΟΝΣ Μίλων, τον Άρη Νίκαιας, την ΑΕ Νίκαια, τον ΑΟ Παγκρατίου, την τουρκική Χάλκμπανκ, την Ορεστιάδα, την ΕΑΠ, την ΑΕΚ, την Κηφισιά και τον Άρη. Στον Παναθηναϊκό πήγε πρώτη φορά το 2013 και στο τέλος της σεζόν 2014 πήγε στον Άρη αλλά στις αρχές του 2015 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ