1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2017 12:36

Επιστολή του Μεσσηνιακού στην ΕΟΠΕ: «Πως αντιλαμβάνεστε την ισοτιμία;»

Ο Μεσσηνιακός με επιστολή του προς την ΕΟΠΕ εκφράζει τα παράπονα του για τη διαδικασία που ακολουθείται στις κληρώσεις του Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα η ομάδα της Καλαμάτας κληρώθηκε να αγωνιστεί στη Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα για την 4η αγωνιστική του θεσμού και για τρίτη φορά φέτος στο κύπελλο θα παίξει εκτός έδρας (Κόρινθος και ΕΑΠ οι άλλες δύο φορές), σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που έχει παίξει μέχρι στιγμής μόνο εντός έδρας.

Ο Μεσσηνιακός ζητάει την ίση αντιμετώπιση όλων των σωματείων, ειδικά της επαρχίας που στηρίζουν το άθλημα του βόλεϊ και χαρακτηρίζει παράλογη τη στάση της ΕΟΠΕ τονίζοντας χαρακτηριστικά «Νέα διοίκηση, παλιά νοοτροπία».

Αναλυτικά:

Μας ενημερώσατε μέσω της ευγενέστατης υπαλλήλου σας, πως για την 4η αγωνιστική του θεσμού του Κυπέλλου Γυναικών θα αγωνιστούμε με τον Απόλλωνα Πατρών στην Πάτρα, με βάση τον κανονισμό περί γεωγραφικού προσδιορισμού, αφού η ομάδα αυτή είναι από την Πελοπόννησο, παρ’ όλο που σαφέστατα η «συμπληρωματική προκήρυξη του Κυπέλλου» γράφει πως «οι 16 ομάδες θα χωριστούν ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ σε 8 ζευγάρια». Αφού λοιπόν για την ανάδειξη του ζευγαριού Μεσσηνιακός-Απόλλων δεν έγινε κλήρωση, γιατί χρειάστηκε κλήρωση για την ανάδειξη της γηπεδούχου; Γιατί άραγε δεν λάβατε υπόψη σας πως ο Απόλλων έχει ήδη αγωνιστεί στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές στην έδρα του στην Πάτρα και ο Μεσσηνιακός εκτός έδρας σε Κόρινθο και Πάτρα; Τόσο παράλογο θα φαινόταν να οριστεί ως γηπεδούχος η Ομάδα μας; Η λογική της επιτροπής δεν την παρέπεμψε στο αυτονόητο; Και στο κάτω-κάτω τι αξία έχει ο «γεωγραφικός προσδιορισμός», σε αυτή την φάση;

Υπάρχει άραγε ομάδα, από αυτές που έφτασαν στους 16 του Κυπέλλου, που να μην αγωνίστηκε φέτος έστω και μια φορά στην έδρα της ή να μετακινήθηκε πέραν των 10 χιλιομέτρων; Μόνον ο Μεσσηνιακός, ο ιστορικότερος ελληνικός σύλλογος, τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης και καλείται να πηγαιοέρχεται σε αποστάσεις των 500 χιλιομέτρων για να στηρίξει τον θεσμό.

Αντί να σεβαστείτε τον καθημερινό αγώνα που κάνει η επαρχιακή Ομάδα μας, όπως και όλοι οι Σύλλογοι της επαρχίας, για να επιβιώσει στο πρωτάθλημα με τις συνεχείς μετακινήσεις (2 ταξίδια στην Κρήτη, 6 στην Αθήνα και 1 στην Πάτρα) και να στηρίξετε την ισότιμη αντιμετώπισή μας, έστω στο Κύπελλο, την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου μας στείλατε στην Κόρινθο του κόστους των 700 ευρώ και δεν μας βάλατε να αγωνιστούμε με την καλαματιανή ομάδα του Απόλλωνα. Δηλαδή πως αντιλαμβάνεστε την ισοτιμία; Ούτε καν την ελάχιστη συμπαράσταση δεν μας δίνετε; Καταδικάζετε τον Σύλλογό μας σε στεργιανά ταξίδια των 700αρικου, κατ’ ελάχιστο; Κάνουμε λάθος λοιπόν που σας εμπιστευόμαστε στις κληρώσεις και δεν ξοδευόμαστε σε ανώφελα (έτσι πιστεύαμε) ταξίδια παρουσίας εκπροσώπου μας; Κρίμα. Νέα Διοίκηση, παλιά νοοτροπία.

Με την ευκαιρία σας δηλώνουμε πως δεν το βάνουμε κάτω και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Βόλεϊ διότι έτσι πρέπει, και στηρίζουμε το άθλημα του Βόλεϊ «ως εργάτες και όχι ως παράγοντες», παρ’ όλη την αβελτηρία σας και όλες τις αντιξοότητες που συναντάμε από την παράλογη στάση σας. Χωρίς καμία μομφή για τον ιστορικό σύλλογο του Απόλλωνα Πάτρας, με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις, θα ταξιδέψουμε για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ για να αντιμετωπίσουμε ομάδα η οποία για 3η φορά θα αγωνιστεί ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ.

14 σχόλια

  • Comment Link Tzitzi Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 07:31 posted by Tzitzi

    πολιστα, κατ αρχάς μην μπερδευεις ατομα που δεν ξερεις ποια είναι. Πατρινος δεν ειμαι. Απο τη θεμτολγια μου όταν επιλεηω να γραψω εδω θα επρεπε να τ ο εχεις καταλαβει. Οπότε είσαιεκτος θέματος. Επίσης μελος της ΕΣΠΕΠ δεν ειμαι. Γνώστης των καταστάσεων είμαι και τη βρίσκω ότανοι εξυγιαντές οπως εσυ μπαινετε στο καδρο και εμφανιζεστε για να εξαφανιστειτε ξανα. Όσο γι αυτον που αναφερεσαι πες του αυτιπροσώπως. Συντοπίτης σου είναι μαλλον οπότε ιδου η Ρόδος. Εκτός και αν φοβασαι το πήδημα...

  • Comment Link Tzitzi Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 18:49 posted by Tzitzi

    babis loutraki Έχεις κάνει μια βαθιά ανάλυση της κατάστασης που επικρατεί σε μια από τις λίγες Ενώσεις που ο Λάρα τον ήπιε αλύγιστο παρά τους λαγούς με τα πετραχείλια (τις εμφανίσεις και τις οβολες) που έταξε. Φαίνεται ακόμη δεν το έχεις ξεπεράσει. Δεν πειράζει. Η τόρτσα που άναψε ο Νησιώτης ήταν κορυφαία. Όταν τη σβήσεις τότε μπορεί να σου απαντήσουν και τα σωματεία τι θα κάνουν. Φιλιά πολλά στην Μαργέτη. Α και μη ξεχάσω, τα σεβη μου στον κλειδοκράτορα. Ξέρεις εσυ...

  • Comment Link πολιστας Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 16:35 posted by πολιστας

    Tzitzi η ΛΟΥΛΕ όπως σε λένε στη ΠΑΤΡΑ κατ αρχάς, άφησε κατά μέρος τις γραμματικές υποδείξεις. Κατά δεύτερον μην ανησυχείς ούτε για τον Καραμπέτσο ούτε για τον Αντωνόπουλο. Απ ότι ξέρω ο μεν πρόεδρος δεν έχει κανέναν υπό την σκέπη του, ο δε πατρινός δεν έχει καμία σχέση με τον φίλο σας. Και λέω φίλο σας γιατί εσείς της Ε.Σ.ΠΕ.Π. τον είχατε υπό την προστασία σας. Εσείς τον στέλνατε στο εξωτερικό ως συνοδό. Τότε όμως ήταν καλός τώρα βέβαια είναι κακός. Για δε την παρεούλα σας στην Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε λίγο θα γίνετε και εσείς παρελθόν (όπως της Ε.Ο.ΠΕ.)γιατί τα σωματεία της Πελοποννήσου σας κατάλαβαν και σας έχουν ΉΔΗ υπογεγραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Είναι θέμα χρόνου να απαλλαγεί το Βόλεϊ από την παρουσία σας.

  • Comment Link Tzitzi Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 10:57 posted by Tzitzi

    Γιατι κύριε Λεμονιδη δεν δημοσιεύετε ολα τα μηνυματα;

  • Comment Link Tzitzi Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 10:56 posted by Tzitzi

    Γιατι κύριε Λεμονιδη δεν δημοσιεύετε ολα τα μηνυματα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ