1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-12-2016 22:54

Ντέρμπι πλασαρίσματος στη Κυψέλη

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στη Κυψέλη, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και θα κρίνει πολλά για τα πλασαρίσματα των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο (Πέμπτη 22/12, 18.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Χανδρινός).
Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα τερματίσει στην 2η θέση της κανονικής περιόδου καθώς έχει ήδη 25 βαθμούς έναντι 29 του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Έχει στόχο να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών του και να σημειώσει την 9η νίκη με την ολοκλήρωση του Α΄γύρου.

Ο Φοίνικας Σύρου έχει 15 βαθμούς αλλά έναν αγώνα λιγότερο (με τον ΠΑΟΚ) και θέλει να πετύχει την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα που θα του δώσει προβάδισμα έναντι της Κηφισιάς με την οποία ισοβαθμεί στην 6η θέση. Το πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από τον ακραίο του Φοίνικα Άλβι Σούρδι ο οποίος επιστρέφει στα παλιά του λημέρια για να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό όπου πέρυσι του έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθεί και να γίνει πρωταγωνιστής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ