1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-12-2016 11:54

Καραμπέτσος: «Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς»

Στην πρώτη του δήλωση μετά την επικράτηση του στις εκλογές της ΕΟΠΕ, ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος εμφανίστηκε ενωτικός και έτοιμος για την αναγέννηση του ελληνικού βόλεϊ:
«Σήμερα νίκησε το βόλεϊ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η Γενική Συνέλευση από την πρώτη στιγμή έως και το κλείσιμο της κύλησε ομαλότατα αποδεικνύοντας το επίπεδο των ανθρώπων του αθλήματος.

Θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλα τα σωματεία για την αθρόα προσέλευσή τους. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και στους συνεργάτες μου οι οποίοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια πιστεύοντας στο όραμα που πρεσβεύουμε, αλλά θα ηθελα να απευθύνω κι ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Κωστα Χαριτωνίδη.

Η προσπάθεια μας για την αναγέννηση του ελληνικού βόλεϊ τώρα αρχίζει. Με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, από αύριο κιόλας, σηκώνουμε τα μανίκια προκειμένου το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι, να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και στη δική μας λογική δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. 
Στην κατάσταση που βρίσκεται η Ομοσπονδία δεν χωρούν αποκλεισμοί και πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα προκειμένου να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα για το ελληνικό βόλεϊ!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ