1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2016 23:03

Κρίνεται η δεύτερη θέση στη Μίκρα

Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους στη Μίκρα στο ντέρμπι κορυφής για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα»: (10η αγωνιστική, 17/12, 18.00, Novasports-5HD, Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης).
Ο Ηρακλής θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο «γηραιός» είναι αήττητος στη Μίκρα και θέλει να συνεχίσει το σερί έχοντας τους οπαδού του στο πλευρό του σε έναν αγώνα που φέρνει μνήμες από τις παλιές καλές εποχές των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Ορφανός υπολογίζει όλους τους αθλητές του.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη στον αγώνα με την Κηφισιά και σε περίπτωση νίκης θα αφήσει πίσω τον Ηρακλή 6 βαθμούς. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του.

Την σεζόν 2015-16 οι δύο ομάδες σημείωσαν από μία νίκη 3-0 στην έδρα τους και ο Παναθηναϊκος νίκησε 3-1 σετ τον Ηρακλή στον προημιτελικό του κυπέλλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ