1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2016 19:26

Κονόμη: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Κάλεσμα στον κόσμο έκανε η Αρέτα Κονόμη μιλώντας στην στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού "Μεγάλη μου αγάπη". Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη CSM Βουκουρεστίου την ερχόμενη Τετάρτη (14/12) στις 19:00 στο Ρέντη και η λίμπερο της ομάδας τόνισε ότι οι οπαδοί της ομάδας πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο.
«Ετοιμαζόμαστε για ένα παιχνίδι το οποίο το περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδό μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θέλουμε και μία άτυπη ρεβάνς για τον περσινό μας αποκλεισμό από την C.S.M. Βουκουρεστίου. Αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε προσηλωμένες στον πρώτο στόχο, που είναι η νίκη στο ματς της Τετάρτης».

Για την δύναμη του κόσμου: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας μας και την ώθηση που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας. Θα’ ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη. Θα’ ναι δυνατό παιχνίδι και πιστεύω θα παιχτεί καλό βόλεϊ. Εξάλλου τα ευρωπαϊκά ματς είναι υψηλού επιπέδου. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας και επιθυμούμε να έρθουν στο γήπεδο ώστε να’ ναι για ακόμη μία φορά ο 7ος παίκτης μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα όταν παίζουμε σε γεμάτο Ρέντη. Είναι μοναδικές οι στιγμές όταν αγωνιζόμαστε και ακούμε τους φιλάθλους μας να τραγουδούν στην εξέδρα».

Για την κάρτα μέλους: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στηρίζουν το σύλλογο και εκτός γηπέδων. Η συνεισφορά τους με την ιδιότητα του μέλους και την κάρτα φιλάθλου είναι τεράστια. Μεγαλύτερη από ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος εκτός Ολυμπιακού. Το μυαλό μας είναι μόνο στην προπόνηση και στους αγώνες και χάρη σε αυτούς δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο».

Για την Χιπε: «Είμαστε πάντα δίπλα στη Χίππε. Από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού της προσπαθήσαμε να της τονώσουμε τη ψυχολογία. Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον αγωνιστικό χώρο. Δίνουμε τα πάντα η μία για την άλλη και μέσα και έξω από το γήπεδο».

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 17:29 posted by pao29

    βρε κονομι ποια ωθηση σας δινουν;;;3 και ο κουκος μαζευονται στα παιχνιδια...εδω δεν κερδιζεις το βισαντο , θες και διεθνες εξορμησεις;;;καμμια τυχη φετος ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ