1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2016 22:41

Αποσύρεται ο Μελισσουργός!

Ο Γιώργος Μελισσουργός ανακοίνωσε ότι η κίνηση Volley 2012 δεν θα λάβει μέρος στις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές της ΕΟΠΕ.
Βλέποντας ότι οδεύουμε σε νέο αδιέξοδο με τέσσερις συνδυασμούς να διεκδικούν το 50% των ψήφων, ο Μελισσουργός αποσύρεται δηλώνοντας ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρεία της ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Μελισσουργού 

«Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και ανταλλαγής απόψεων είναι πλέον φανερό ότι δεν κατέστη εφικτή η απαραίτητη σύγκλιση για τη δημιουργία ενός ενιαίου ψηφοδελτίου με τη συμμετοχή των καλύτερων από όλες τις παρατάξεις όπως σταθερά προτείναμε και επιμέναμε σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ως VOLLEY 2012 παραμείναμε σταθεροί στις αρχές και τα πιστεύω μας από την αρχή υποστηρίζοντας με κάθε δυνατό τρόπο την αναγκαιότητα για σύνθεση και συνένωση όλων των τάσεων έτσι ώστε η επόμενη τετραετία να λύσει αφενός μεν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το άθλημα μας τα τελευταία δέκα χρόνια και αφετέρου δε να βάλει τις βάσεις για την αναγέννηση της Ομοσπονδίας.

Αφού η σύγκλιση και η συναίνεση δεν επικράτησαν, η κίνηση μας VOLLEY 2012 πήρε ομόφωνα την απόφαση, και παρά το θετικό αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, να μην λάβει μέρος ως παράταξη στις επερχόμενες εκλογές της 17/12/16 σε μία προσπάθεια μείωσης των υποψηφιοτήτων έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία και να αποφευχθεί, ει δυνατόν, η σχεδόν σίγουρη τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση, σε περίπτωση που συμμετείχαμε και πάλι τέσσερις ξεχωριστές παρατάξεις.

Δηλώνω δε πως δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΠΕ και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη της κίνησης VOLLEY 2012 για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στην συνεπή και απολύτως ομαδική πορεία μας. Προτρέπω τα μέλη να παραμείνουμε όλοι μας ενεργοί στα κοινά του βόλεϊ, με όποια ιδιότητα μπορεί ο καθένας να προσφέρει ανιδιοτελώς στο παρόν και το μέλλον.

Τέλος και πάνω απ' όλα, αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλα τα σωματεία που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου και εύχομαι από καρδιάς ένα καλύτερο αύριο στο Ελληνικό βόλεϊ.

Για την Κίνηση
VOLLEY 2012
Γιώργος Μελισσουργός»

4 σχόλια

  • Comment Link ΜΙΖΕΡΙΑ Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 17:11 posted by ΜΙΖΕΡΙΑ

    Τελικα ειναι αποριας αξιο,τι ζηταμε σε αυτο το Αθλημα.
    Θελουμε Αξιοκρατια-Ισονομια-Δικαιοσυνη και Ανθρωπους-Σοβαρους-Αγνους φιλαθλους με ικανοτητες,που νοιαζονται για το Αθλημα και θελουν να προσφερουν...????
    Η θελουμε αυτους που πιστευουν οτι τους ανηκει το Αθλημα και προσπαθουν μεσα απο αυτο να επωφεληθουν σε οποιοδηποτε επιπεδο...????
    Με το αθλημα του Βολλευ εχουν κατα καιρους ασχοληθει και αγαπησει το Βολλευ πολυ σοβαροι επιχειρηματιες,επιστημονες,επαγγελματιες που γρηγορα τους οδηγησαν (οι γνωστοι καρεκλοκενταυροι της Ομοσπονδιας Διοικουντες και οχι μονο) στην εξοδο,απογοητευμενους.
    Η παραταξη του Κου Μελισσουργου αποσυρθηκε γιατι δεν μπορουσε να αντεξει την αναξιοπιστια των πρωην(ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ-ΣΤΟΥΡΑΙΤΗ-ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ-ΔΙΟΝΑ-ΒΛΑΣΣΗ & υπολοιπους) και την μετριοτητα της παραταξης Καραμπετσου που στηριζεται σε υποσχεσεις και παροχες.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις επιλογες του θα υποστει μια οδυνηρη ηττα,γιατι οι γνησιοι παραγοντες δεν καθοδηγουνται.
    Οι εκλογες ερχονται,η ιστορια θα κρινει και θα καταγραψει.
    ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ομως που θα βρισκεται...??????

  • Comment Link dececco Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 17:00 posted by dececco

    Ωραία παραχώρησαν τις θέσεις τους στα τεφαρίκια.Κρίμα για τον Μελισσουργό ακόμη πιο κρίμα για τον κύριο Θανάση Μαργαρίτη.Ο τελευταίος θα έπρεπε να είναι ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.Τι Καραμπέτσος ,Στουραίτης και Μαυροματης?Τι σχέση έχουν αυτοι με το βόλλευ?Ημαρτον...Πολύ κρίμα για το βόλλευ.Οι πρώην αθλητές και αθλήτριες που είναι?Κρίμα για τις εθνικές...

  • Comment Link Κρίμα για το Βόλεϊ Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 12:32 posted by Κρίμα για το Βόλεϊ

    Κρίμα πολύ κρίμα ... ένας από τους πιο καθαρούς παράγοντες αναγκάζεται να πάει σπίτι του για να διευκολύνει την εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί νέο ΔΣ στην Ομοσπονδία και όλα αυτά γιατί παρόλες τις προσπάθειες της παράταξης του δεν έγινε δυνατόν να υπάρξει συνεργασία και των τεσσάρων παρατάξεων, που θα ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για τη σωτηρία του αθλήματος μας.
    Για άλλη μια φορά το βόλεϊ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τις φιλοδοξίες και τις καρέκλες....

  • Comment Link x4x Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 19:50 posted by x4x

    Συγχαρητηρια σε όλους τους "παραγοντες".... Καταφερατε να διωξετε ίσως τον μοναδικο ανθρωπο που θα μπορουσε να βγαλει το βολλευ απο την τραγικη κατασταση που ειναι τωρα.... Καληνυχτα βολλευ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ