1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-12-2016 22:23

Η... μητέρα των μαχών στο Ρέντη

Έξι χρόνια χρειάστηκαν να περάσουν για να βρεθούν αντίπαλοι οι «αιώνιοι» έχοντας θέση μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Έτσι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» στο ντέρμπι κορυφής για την 7η αγωνιστική της Volley League (7η αγωνιστική, Novasports-3, 5/12, 21.00, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεωργουλέας).
O Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και μόνος αήττητος στην κατηγορία και αν νικήσει και τον Παναθηναϊκό θα αγκαλιάσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο με το τέλος του Α΄γύρου.

Ο Αγκάμεζ συναντάει τον Παναθηναϊκό

Πρόσωπο της αναμέτρησης δεν είναι άλλο από το Λίμπερμαν Αγκάμεζ. Ο Κολομβιανός διαγώνιος που υπήρξε σύμβολο της ομάδας του τριφυλλιού μέχρι το 2010 ενισχύει πλέον την ομάδα του Πειραιά και θα βρεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

Επτά χρόνια μετά

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και ομάδα που δημιουργεί προσδοκίες στους οπαδούς του για ανταγωνιστική εμφάνιση. Οι πράσινοι έχουν 16 βαθμούς, -2 από τον Ολυμπιακό και έχουν την 6η νίκη που θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 7 χρόνια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ