1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2016 18:29

Γκούζντα: «Η ομάδα δημιουργήθηκε για το τρεμπλ και την Ευρώπη» (video)

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Κόνραντ Γκούζντα αποκαλύπτει στην webcamera της Volley League τα μυστικά της ομάδας του Πειραιά, μιλάει για τις εντυπώσεις του από τη συνεργασία του με τον Σέρβο προπονητή Σλόμπονταν Μπόσκαν, για τους υψηλούς στόχους του Ολυμπιακού και φυσικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.
Ακούστε και διαβάστε τι λέει για τους φίλους του Ολυμπιακού, για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Στεφάνου, για το «τρεμπλ» που θέλει ο Ολυμπιακός αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που έχει η θέση του στο κεφάλαιο της υποδοχής. Αναλύει τις δυσκολίες του τζαμπ φλοτ σέρβις και φυσικά αναφέρεται και στη μεγάλη του επιθυμία να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Απολαύστε τον Κόνραντι Γκούζντα στη συνέντευξη που δίνει στον Κώστα Ασημακόπουλο.

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού χώρου και με ξένους αστέρια. Είμαστε όλοι επαγγελματίες, αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο τρόπο όλους τους αγώνες και προσπαθούμε πάντα για καθαρή νίκη».

Για τον Σλόμπονταν Μπόσκαν: «Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος. Ξέρει να αντιμετωπίζει καταστάσεις. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ήταν μία περίεργη κατάσταση και ήξερε ακριβώς πως να το διαχειριστεί. Μπόρεσε να βγάλει μία φρεσκάδα στην ομάδα, ώστε να αντέξουμε από την αρχή και να είμαστε σοβαροί στην δουλειά μας».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα μετά τη νίκη με τον ΠΑΟΚ ή από άλλο παιχνίδι. Δουλεύουμε εντατικά κάθε μέρα και δεν αντιμετωπίζουμε τις ομάδες ως ονόματα και βλέπουμε το ίδιο σοβαρά κάθε παιχνίδια, είτε με τον πρώτο της βαθμολογίας είτε με τον τελευταίο».

Για τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Σίγουρα ο στόχος δεν είναι άλλος και από τους τρεις τίτλους στην Ελλάδα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Γι'αυτό επίσης ήρθαν και αυτά τα μεγάλα ονόματα στην ομάδα, να αγωνιστούμε όλοι μαζί σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο».

Για τα όνειρα του με την Εθνική: «Όνειρο μου είναι μία μέρα να με καλέσουν και εμένα, όταν θα θεωρήσουν ότι αξίζω να είμαι εκεί. Ουσιαστικά εδώ μεγάλωσα και αυτό το εθνόσημο θέλω να φοράω και να δώσω την ψυχή μου σε αυτό».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ