1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2016 12:24

Ενωτικός Σύλλας, υπέρ Καραμπέτσου

Ο Χρήστος Σύλλας του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας και στέλεχος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΟΠΕ, που στις περασμένες εκλογές εκλέχτηκε με το ψηφοδέλτιο Μαυρομάτη έκανε την παρακάτω δήλωση: "Μετά από 40 χρόνια στο χώρο του βόλεϊ, 40 στο σωματείο μου, 12 στην ΕΣΠΑΑΑ και 6 στην ΕΟΠΕ, φρονώ ότι οι εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου είναι οι πιο κρίσιμες για το μέλλον του αθλήματος.
Μετά από ώριμη σκέψη και την τιμητική πρόταση του Γιώργου Καραμπέτσου, αποφάσισα να συνεργασθώ μαζί του σε ένα ενωτικό σχήμα, προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο και τρίτης εκλογικής αναμέτρησης, που θα είναι καταστροφική για το βόλεϊ.

Όλοι ενωμένοι πρέπει να βαδίσουμε για να λύσουμε τα προβλήματα . Όλοι όσοι δούλεψαν και έχουν διάθεση να δουλέψουν για το άθλημα, πρέπει να συστρατευθούν και να ενώσουν τον κόσμο του βόλεϊ".

5 σχόλια

  • Comment Link Νικος Τογιας Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 10:41 posted by Νικος Τογιας

    Ειναι τρομερό πάντως ρε Χρήστο στις κόλοντούμπες εισαι ο Νο1 ξεκηνισες με τον προσαλικα πηγές με τον Μαυροματη και τωρα με τον Καραμπέτσο με εχεις αφήσει άφωνο respect

  • Comment Link aixmiros Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2016 08:58 posted by aixmiros

    Καλά έκαμνε Χρήστο και πήγες με τον Καραμπέτσο.
    Ξεφτιλίζονται οι άλλοι που θα πάνε με τον Ψαρουδάκη. Αυτοί είναι για φτίσιμο, αυτούς έβριζαν στη γενική συνέλευση.
    Και γλύφουν τώρα εκεί που έφτυναν οι κρητικομάχοι. Απο κοντά και ο μακεδονομάχος Διωνάς.
    Ντροπή

  • Comment Link ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 16:58 posted by ΓΗΠΕΔΟΓΑΤΟΣ

    Καλα απο δευτερα θα θρονιασθει στα γραφεια της ΕΣΠΑΑΑ να αρχισει την προεκλογικη του εκστρατεια υπερ του Καραμπετσου με τον οποιον ηταν αντιπαλος,βεβαια ειναι γνωστο σε ολους οτι για να παρει την ΚΕΠ Θα κανει τα παντα.

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 10:23 posted by ΑΛΕΞ

    Δηλαδή θα φάμε για άλλη μια τετραετία στη μάπα τον Σύλλα στην επιτροπή πρωταθλημάτων. Για να κάνει αυτά τα συναρπαστικά πρωταθλήματα της Α2. Καραμπέστο εκτίθεσαι...

  • Comment Link Αγαπούλας Αγυιάς Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 10:16 posted by Αγαπούλας Αγυιάς

    Να δούμε και τον ΔΙΟΝΑ με τον ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ για να δέσει η Συνεργασία με τον Μαυρομάτη.
    Εκτός και εάν τον φέρει ο Βλάσης στον Γιάννη και στο Συμβούλιο της ΕΣΠΕΠ, για να ικανοποιήση την επιθυμία της Κυράς μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ