1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2016 23:03

Ο Φράγκος έδειξε Δρίκο, για τον αποκλεισμό της Εθνικής

Ο Ανδρέας Φράγκος δεν ανέφερε καν το όνομα του Σωτήρη Δρίκου, αλλά τον θεώρησε εμμέσως πλην σαφώς υπεύθυνο για την αποτυχία της Εθνικής να προκριθεί στο Ευρωβόλει.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή "Στο Φιλέ" ανάμεσα στα άλλα, τα παρακάτω: "Η Εθνική ήταν αφημένη στην τύχη της, αλλά κι εμείς δεν βγάλαμε στο γήπεδο τις δυνατότητες μας. Αυτό ήταν θέμα προπονητή. Ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός μας από το Ευρωβόλει. Aκόμη κι αν όλα τα εξωαγωνιστικά θέματα ήταν λυμένα, δεν θα ήταν καλή η κατάσταση στην ομάδα. Δεν θα μας ενοχλούσε αν βρωμούσε η φανέλα μας, επειδή δεν ήταν πλυμένη.

Ας βγάλουμε έξω το κομμάτι της εξωαγωνιστικής οργάνωσης. Δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αν εξωαγωνιστικά ήταν όλα τέλεια. Απο εκεί που αρχίζουν όλα και είναι πιο εύκολο να το δούμε, είναι ενδοαγωνιστικά, τακτικά. Μια ομάδα πως θα στηθεί, πως θα φτιαχθεί, αν θα φέρει το αποτέλεσμα, κι αν φέρει το αποτέλεσμα μπορούμε τότε να μιλήσουμε . Προκρίθηκε στο Ευρωβόλει ο Ισπανός Ρουίθ, επειδή τακτικά ήταν καλύτερος από τον Φράγκο"

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΛΕΞ Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 18:02 posted by ΑΛΕΞ

    Κλασική περίπτωση Ελληνα αθλητή που πάντα του φταίνε οι άλλοι. Ας θυμηθούμε λοιπόν τι έκανε ο κ. Φράγκος στα μπαράζ με την Ισπανία (σύμφωνα με τη στατιστική της CEV): Στον 1ο αγώνα 3 χαμένα σερβίς στα 5, 0/5 επιθέσεις και 0 μπλοκ. Στον 2ο αγώνα 3 χαμένα σερβίς στα 5, 3/6 επιθέσεις και 0 μπλοκ. Αυτά...

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 16:01 posted by pao29

    posted by Σαλούβαρδος...δεν ειναι μονο ο δρικος και βλεπω να στεκεσαι μονο σε αυτον...ο καλμαζιδης σου λεει κατι;;;ο φλωρος;;;θυμασαι ποσα οραματα ειχε ο καλμαζιδης ακομα και οταν εχανε;;;μονο ο Λεμονιδης τους κατακεραυνωνε...οταν η εοπε αποκτησει διοικηση που θα θελει να κανει το βολλευ οπως ηταν πριν 25-30 χρονια τα ξαναλεμε...

  • Comment Link Εντιμοσ Ανθρωποσ! Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 08:19 posted by Εντιμοσ Ανθρωποσ!

    Αγγελοπουλος Αρησ!!!!!
    Αυτον θελουμε!!
    Θυμηθειτε...

  • Comment Link Σαλούβαρδος Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 22:05 posted by Σαλούβαρδος

    Επιτέλους!!! Ν' αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αν υπήρχε σοβαρή, έντιμη και έξω από διαπλοκές δημοσιογραφία, ο Δρίκος θα είχε φύγει νύχτα προ πολλού και όχι μετά από τόσες επανειλημμένες αποτυχίες,τις οποίες βέβαια βάφτισε και επιτυχίες.Τον διέψευσε ο ίδιος του ο παίκτης. Ας προσέξουν λοιπόν αυτοί που θα αναλάβουν τα ηνία της ΕΟΠΕ, σε ποιούς θα εμπιστευθούν τα καίρια πόστα των Εθνικών ομάδων γιατί κυκλοφορεί πολλή ασχετοσύνη συγκαλυμμένη με φρουφρού και αρώματα(θεωρίες και βιντεοαναλύσεις) που καλές είναι κι' αυτές αλλά όχι ικανές από μόνες τους να αναδείξουν κάποιον σε προπονητή επιπέδου. Ειδικά όταν ο κάποιος τις αναγάγει σε αυτοσκοπό και μέσο επίδειξης. Πως είναι δυνατόν άτομα που δεν έχουν περάσει και δεν έχουν ζήσει σαν παίκτες το κλίμα των Εθνικών ομάδων να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις; Ας αφήσουμε κατά μέρος τους παρτ-τάιμ και κακοπληρωμένους προπονητές αν θέλουμε θετικά αποτελέσματα. Τα προηγμένα αθλητικά κράτη δεν είναι ηλίθια που προκηρύσσουν ανοιχτά και διεθνώς τις θέσεις αυτές. Επενδύουν για να έχουν αποτέλεσμα. Με τα ψέματα δουλειά δεν γίνεται.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ