1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-11-2016 16:20

Παρόν το βόλεϊ στο πρώτο Sports Analytics Workshop στην ΑΣΟΕΕ

Μία πολύ σημαντική προσπάθεια ξεκινάει η ερευνητική ομάδα AUEB Sports Analytics Group του τμήματος Στατιστική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ποιά είναι όμως αυτή η ερευνητική ομάδα και τι σκοπό εξυπηρετεί.

Η ομάδα αυτή λοιπόν είναι ένα γκρουπ ανθρώπων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και προάγουν την υλοποίηση ποσοτικής ανάλυσης υψηλού επιπέδου στα Σπορ τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο πεδίο δράσης τους περιλαμβάνεται η μοντελοποίηση και πρόβλεψη αθλητικών αποτελεσμάτων, τα Sports Economics, καθώς και η ανάλυση αθλητικής απόδοσης και μέτρηση της αγωνιστικής ισορροπίας.

Έτσι, το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου στην ΑΣΟΕΕ η AUEB Sports Analytics Group πραγματοποιεί το πρώτο Sports Analytics Workshop (ημερίδα-σεμινάριο). Κύριος ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Stefan Kesenne, διεθνούς κύρους οικονομολόγος του Αθλητισμού (συγγραφέας γνωστών συγγραμμάτων στη θεωρία των Sports Economics), ενώ μεταξύ των υπόλοιπων ομιλητών θα είναι και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος.

Το workshop θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2016 (ώρες 18.00 - 21.00) στο αμφιθέατρο της πτέρυγας Αντωνιάδου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://aueb-analytics.wixsite.com/sports

Για την ομάδα που διοργανώνει το συγκεκριμένο workshop μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ και για τα ενδιαφέροντά της εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ