1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-08-2016 20:14

«Ναι» στη συνάντηση από τον Καραμπέτσο

Με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος δηλώνει έτοιμος να συμμετάσχει σε μια συνάντηση μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών για να «καθοριστούν διαφανείς διαδικασίες και να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι δεοντολογικοί κανόνες για μια έντιμη εκλογική μάχη». Παράλληλα όμως τονίζει  ότι το όποιο debate θα γίνει μπροστά στα σωματεία...


 


«Ο Γιώργος Καραμπέτσος θα δώσει το παρών σε οποιαδήποτε συνάντηση με τους επικεφαλείς υποψήφιους άλλων συνδυασμών που θα έχει στόχο να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά. Συνεπώς, θα είναι δεδομένα παρών σε προκαθορισμένο ραντεβού των συνυποψηφίων του για να καθοριστούν διαφανείς διαδικασίες και να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες και οι δεοντολογικοί κανόνες για μια έντιμη εκλογική μάχη. Όσο για το debate, αυτό θα γίνει μπροστά στα σωματεία, τα οποία και θα αποφασίσουν στις 3 Σεπτεμβρίου για να πάει Το Βόλεϊ Μπροστά».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ο επερχόμενος Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 07:14 posted by Ο επερχόμενος

    Όλοι θέλετε αλλά κάποιος να σας συντονίσει. Δεν έχουν μείνει καιρός για τις εκλογές!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ