1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2016 16:41

Nέα γκάφα της ΕΟΠΕ: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!

Εδώ και πολύ καιρό έχει στερέψει και η υπομονή μας και η διάθεση μας να ασχολούμαστε με τις αποκλειστικότητες της ΕΟΠΕ του Αχιλλέα Μαυρομάτη αλλά επειδή αφορά ένα... μικρό ζήτημα που προκύπτει με τη γενική προκήρυξη που μοιράστηκε σε όλα τα σωματεία δε μπορούμε και να το αγνοήσουμε. Το εάν είναι γκάφα ή χρισμός θα το κρίνεται εσείς.

Είπαμε. Εμείς έχουμε πάψει να ασχολούμαστε και μεταξύ μας έχουμε βρει και την ησυχία μας από μηνύσεις και καταγγελίες...

Στη Γενική Προκύρηξη λοιπόν αναφέρεται πως δεν θα γίνει Σούπερ Καπ το 2016 σε άνδρες και γυναίκες καθώς και στις δύο περιπτώσεις το έχει κατακτήσει η ίδια ομάδα.

Και άντε, στις γυναίκες το... πέτυχαν καθώς ο Ολυμπιακός είναι νταμπλούχος.

Στους άνδρες υπάρχει ένα... μικρό ζήτημα καθώς πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ και κυπελλούχος ο Ολυμπιακός αλλά για την ΕΟΠΕ αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Αρα, πολλά βάζουμε με το νου μας. Είτε ότι συγχωνεύτηκαν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός σε ομάδα μία και ένωσαν και τους τίτλους τους, είτε στην ΕΟΠΕ έκαναν copy paste (αντιγραφή) την προκήρυξη της σεζόν 2015-16 καθώς τη σεζόν 2015 νταμπλούχος ήταν ο ΠΑΟΚ. Πάλι η απάντηση στην κρίση σας.

Και να πάμε και στα... ψιλά γράμματα. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει σε αυτό το έρμο το άθλημα ποιος διοργανώνει το Σούπερ Καπ αν και εφόσον γίνει.

Τάχα να το διοργανώνει η ΕΟΠΕ; Τάχα να το φτιάξει η ΕΣΑΠ; Ποιος είναι νταμπλούχος τη σεζόν 2015-16; Μην είναι ο ΠΑΟΚ; Μην είναι ο Ολυμπιακός; Μην είναι ο κακός μας ο καιρός;

Αυτά είναι ερωτήματα με βαθιές αναζητήσεις και υπαρξιακά θέματα που θυμίζουν  το αναπάντητο ερώτημα του τύπου «εάν το αβγό έκανε τη κόττα ή η κόττα το αβγό».  

Το μόνο ερώτημα που απαντιέται καθημερινά είναι πως το άθλημα δεν σώνεται με τίποτα.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Η ηγεσία θα αποδώσει, όπως συνηθίζει, το λάθος σε υπάλληλο, αλλά όταν η προκήρυξη έχει τις υπογραφές του προέδρου Αχιλλέα Μαυρομάτη και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Σιδέρη, αυτούς εκθέτει και μόνο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ