1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2016 23:43

Πιάτσα: «H Ελλάδα νόμιζε ότι ήταν καλύτερη»

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα δεν πίστευε ότι η Ελλάδα θα έδειχνε αυτό το πρόσωπο απέναντι στο Κατάρ, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα τους έκανε ένα μεγάλο δώρο. Παράλληλα επεσήμανε πως η Ελλάδα νόμιζε πως θα... κατέστρεφε την ομάδα του κάτι που το πλήρωσαν πολύ ακριβά.
«Ευχαριστούμε για το δώρο. Η ελληνική ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο δώρο σήμερα. Έκαναν πολλά λάθη ειδικά στο σερβίς τα οποία τα εκμεταλλευτήκαμε. Το κλειδί για μένα ήταν ότι η Ελλάδα νόμιζε ότι είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και σήμερα θεωρώ ότι πίστευαν ότι θα μπουν στο γήπεδο και θα διαλύσουν το Κατάρ. Όχι. Πρέπει να σεβαστείς τον αντίπαλο σου και δεν γίνεται να είσαι αγχωμένος απέναντι στο Κατάρ. Μπορεί να είσαι καλύτερος στα χαρτιά αλλά πρέπει να το αποδείξεις και στο γήπεδο. Επίσης δεν κατάλαβα γιατί ξεκίνησαν με τον Τερζή και όχι με τον Στιβαχτή που χθες έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Διαβάσαμε πιστεύω καταπληκτικά το παιχνίδι της Ελλάδας και το 17-1 στα μπλοκ το αποδεικνύει».

1 σχόλιο

  • Comment Link Άνω Τούμπα Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 23:56 posted by Άνω Τούμπα

    Αλαζόνας, γελοίος και όπως πάντα εριστικός στις δηλώσεις του. Μάλλον του έπεσε βαρύς ο αποκλεισμός της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη από την Παοκάρα και τώρα που έκανε τη νίκη είπε να ξεσπαθώσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ