1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2016 19:33

Στην ουγγρική Βάσας η Κουντουρά!

Η Ελενα Κουντουρά που υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την Βάσας Βουδαπέστης και θα συνεχίσει την καριέρα της στο ουγγρικό πρωτάθλημα. Η Βάσας τη σεζόν 2015-16 ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού στα κύπελλα Ευρώπης.

 

H Koυντουρά είναι γεννημένη 3 Μαΐου 1992 στο Μαρούσι και ξεκίνησε από την Ευρυάλη Γλυφάδας (2005-06), στη συνέχεια πήγε στον Ηρακλή Κηφισιάς (2007-2012), πέρασε μία σεζόν από τον Παναθηναϊκό (2012-13), επέστρεψε στον Ηρακλή Κηφισιάς (2013-14) και στη συνέχεια ακολούθησε διεθνή καριέρα στην Κύπρο και στην Ελβετία, ενώ το ουγγρικό πρωτάθλημα θα είναι ένα ακόμα παράσημο στην καριέρα της.

Η 24χρονη πασαδόρος υπήρξε στόχος του Παναθηναϊκού ο οποίος όμως θα προωθήσει την Χαρά Παπαδοπούλου με επικρατέστερη δεύτερη την Αθηνά Χρυσομάλλη από του Παπάγου, ενώ στα υπ΄όψη για τρίτη λύση είναι και η έμπειρη Γιούλη Παρασκάκη.

6 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 15:58 posted by ναυαρχος

    posted by γλετζε η γερμανιδα που χλευαζει εχει αναδειχτει στο γερμανικο πρωταθλημα πανω απο 10 φορες mvp και ηταν βασικο στελεχος της μεγαλης εθικης γερμανιας που πηρε τη πρωτη θεση στο ευρωπαικο λιγκ οποτε δεν μπορεις να πεις οτι ειναι κακη επιλογη για τη παπαδοπουλου θα συμφωνησω με τους περισσοτερους ειναι μεγα ρισκο να της δοθει θεση βασικης

  • Comment Link γλετζες Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2016 10:28 posted by γλετζες

    Mπραβο ψιλοκοπανακο που καταλαβες οτι δεν υπαρχει το μαρουλι,και πως αληθεια να υπαρχη αφου ταιζουν λαγουδακια σαν κι'εσενα; Γι'αυτο λοιπον κατσε με παπαδοπουλου,καρπουζα χρυσομαλη και ξενες τις πλακας,γιατι με χιλιαρικακι και με κλαμα μονο καμμια ξεπεσμενη Καναδεζα θα ερχοτανε.Για τη Γερμανιδα παιχταρου που γαβγιζετε επαιζε στο Αμβουργο,που σωθηκε τελευταια στιγμη,και στις λιστες της Εθνικης δεν υπαρχει πουθενα. Κλασικα λοιπον θα μας βλεπης να σηκωνουμε κουπες,να πηγαινουμε Ευρωπη για να αλλαζουμε περιβαλλον, κιέσυ θα βριζης το Καζαζη που θα κουναει μαντηλι. Φτωχουλικο ζωντανο της πρασινης αγελης με Καζαζη και τις μεταγραφουλες της πεινας απο νωρις θα κλαιτε.Mπραβο Σοφια που δε πηγες στις πειναλες,του χρονου παλι σ'εμας να τους γλενταμε παρεα.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 13:23 posted by pao29

    posted by DIMKAP απο που μας ηρθες ρε καστανα;;; το πιστοποιητικό παναθηναϊκοφροσύνης το αφιερωνω σε αυτους και μονο που λενε οτι η ταδε ειναι καταπρασινη αλλα αμα δεν δει μαρουλι δεν ερχεται στη ομαδα...φιλντ-κων/δου;;;ποιος σου ειπε οτι θα παιξει βασικη η κων/δου;;;την εχεις δει να πηδαει σε μπλοκ;;;μολις και βγαινει η παλαμη της και θα μεινει εξω η καββαδια που ειναι απο τις 3 καλυτερες μπλοκερ στη ελλαδα;;;αφου εισαι γνωστης απαντησε μου σε αυτο...η κων/δου οταν ο οσφπ πηρε το πρωταθλημα ειχε συμβολαιο 1+1...γιατι δεν της το ανανεωσε ο οσφπ αφου ειναι τοσο καλη;;;για την vasas κανεις χιουμορ προφανως...καποτε ηταν μεγαθηριο...πριν 50 χρονια αν θυμαμαι καλα...περιμενω απαντηση μικρε φουφου...

  • Comment Link k1980 Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 11:12 posted by k1980

    Συγχαρητήρια στην Έλενα Κουντουρά για την μεταγραφή της στη Vasas με τα 5 πρωταθλήματα Ουγγαρίας και τα 12 κύπελλα.Όσοι ασχολούμαστε με το γυναικείο volley αντιλαμβανόμαστε την αξία της μεταγραφής και χαιρόμαστε που Ελληνίδες περνάνε τα Ελληνικά σύνορα και καταξιώνονται στο εξωτερικό.

  • Comment Link Σίσσυ Πανταζη Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 19:32 posted by Σίσσυ Πανταζη

    Μπράβο Έλενα καλή επιτυχία με την νέα σου ομάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ