1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2016 18:00

Το Sideout του Λονδίνου συναντάει το... Side Out της Ελλάδας στη Βάρκιζα

Μετά από 4 άκρως επιτυχημένα χρόνια στη Ρόδο το Sideout Beach Volleyball Club Λονδίνου μεταφέρεται στην Αθήνα και στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Varkiza Resort - Yabanaki για το 1ο Athens training camp.

Sideout Beach Volleyball Club

Πριν αναλύσουμε το προπονητικό καμπ, να αναφέρουμε λίγα λόγια για το Sideout beach Volleyball Club. Ιδρύθηκε το 2011 από τους Βαγγέλη Κουτουλέα, Μαρκ Κοντόπουλο και Άλεξ Σεβό και έχει ως έδρα το Λονδίνο. Είναι το μεγαλύτερο beach volley club στην Αγγλία, διοργανώνοντας τουρνουά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ φέτος για πρώτη φορά έχουν προγραμματισμένο τουρνουά και στη Γενεύη της Ελβετίας. Εδώ και μία τετραετία είχαν ως έδρα τη Ρόδο και φέτος αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Προπόνηση με τους κορυφαίους

Το προπονητικό καμπ ξεκίνησε σήμερα και στα 4 γήπεδα στις εγκαταστάσεις «Side Out Club» του Varkiza Resort, με την συμμετοχή πάνω από 80 ανδρών και γυναικών που έχουν έρθει από το εξωτερικό, ενώ υπάρχουν και Έλληνες οι οποίοι εργάζονται εκτός Ελλάδας. Οι προπονήσεις γίνονται παρουσία των τριών ιδρυτών του Sideout, ενώ καλεσμένοι είναι η Μαρία Τσιαρτσιάνη, ο Γιώργος Κουλιέρης, ο Γιάννης Πετρούδης και ο Παναγιώτης Λακασάς.

«Guest» εμφάνιση έκανε σήμερα ο Ηλίας Αραμπατζής, αύριο Τρίτη θα είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης, την Τετάρτη ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και την Πέμπτη ο Παναγιώτης Ζακυνθινός.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν σήμερα, με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

*αρχαρίων (ως 8 άτομα ανά group)

*ενδιάμεσων (ως 6 άτομα ανά group)

*προχωρημένων (ως 6 άτομα ανά group)

Όλα τα group εργάζονται σε 6 προπονητικές ώρες (με διαλείμματα) για να ανακαλύψουν τα μυστικά και τις τεχνικές του Beach Volley, στα 4 διαφορετικά γήπεδα του Side Out Club Βάρκιζας, δίπλα στη θάλασσα. Το Side out Club υποστηρίζει το προπονητικό καμπ, με τον υπεύθυνο του Varkiza Resort Νίκο Ανδριά να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια και εξυπηρέτηση στους παρευρισκόμενους.

Το καμπ αυτό εκτός από υψηλού επιπέδου προπονήσεις προσφέρει και στιγμές χαλάρωσης δίπλα στα καταγάλανα νερά της Βάρκιζας, ενώ έχει προγραμματιστεί και επίσκεψη στην Ακρόπολη.

Beach volley και beach... party

Τα τουρνουά θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 3/6 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 4/6. Θα διεξαχθούν δύο τουρνουά (ανδρών και γυναικών), ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένο και beach party με βόλεϊ, χορό και πολύ μουσική.

Λόγω αυξημένης συμμετοχής υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Σε κάθε ομάδα θα παρέχεται αγωνιστική φανέλα, γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου και 20% έκπτωση σε όλα τα εστιατόρια και μπαρ του «Varkiza Resort». Η τιμή κάθε ομάδας είναι 40 Ευρώ (20 Ευρώ το άτομο).

Για δήλωση συμμετοχής στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 6944023065.

Χορηγός επικοινωνίας το volleynews.gr.

Πατήστε εδώ για την επίσημη σελίδα του Sideout Beach Volleyball Club και εδώ του του Side Out Club στην Βάρκιζα

tsiartsiani-koutouleas-roume.jpgsalapata.jpgDSC00161.jpgDSC00160.jpgsalapata1.jpgDSC00163.jpgDSC00157.jpgDSC00162.jpgDSC00169.jpgkoutouleas-sevau-kontopoulos.jpgroumeliwtis.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ