1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-05-2016 22:26

Δεύτερη νίκη και ενσωμάτωση της Γενιτσαρίδη

Δύο στις δύο νίκες σημείωσε η Εθνική γυναικών απέναντι στο Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ. Η γαλανόλευκη επικράτησε με 3-0  στη Μεγαλόπολη για το δεύτερο ματς της στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το European League 2016 στη Μεγαλόπολη. Οι δυο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα σετ το οποίο κατέκτησαν με 26-24 οι φιλοξενούμενες.

 

Η Εθνική γυναικών παρουσιάστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συγκεντρωμένη και ορεξάτη αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιάννη Καλμαζίδη να τονίζει: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά είναι καλό που δώσαμε αυτά τα φιλικά ώστε να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Επίσης είναι θετικό ενόψει τη συνέχειας που μπορέσαμε και δοκιμάσαμε πολλά σχήματα με το υλικό που έχουμε. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας ώστε να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στο European League».

Πλέον και η σπουδάστρια του Πανεπιστημίου Πίτσμπουργκ και Ελληνίδα διεθνής, Μαρία Γενιτσαρίδη, τίθεται στη διάθεση της Εθνικής γυναικών.

Για την Εθνική αγωνίστηκαν οι: Χριστοδούλου, Κιόση, Μερτέκη, Διώτη, Λαμπρούση, Γιώτα, Αρτακιανού (λ), Στράτζαλη, Βασιλαντωνάκη, Εμμανουηλίδου, Κωνσταντινίδου, Ιακωβίδου, Καλανταρίδου, Παπαδοπούλου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ