1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2016 19:14

Περαστικά Χρήστο!

Μεγάλη περιπέτεια υγείας πέρασε την τελευταία εβδομάδα ο Χρήστος Σύλλας. Ο συμπαθής παράγοντας του Ιωνικού Ν.Φ., μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ γλίτωσε από τις... πιέσεις των σωματείων και έπαθε την ζημιά στον περίπατο του.

Περπατούσε αμέριμνος στην Πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια όταν έπεσε και χτύπησε σε ένα σκαλοπάτι. Λίγη ώρα αργότερα ούρησε αίμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό όπου διαπιστώθηκε κάκωση νεφρού.

Η άμεση επέμβαση των γιατρών, η γερή του κράση και η καλή ψυχολογία τον γλίτωσαν από τα χειρότερα κι έτσι οι γιατροί σήμερα του ανακοίνωσαν πως μετά από μία εβδομάδα νοσηλεία αύριο θα πάρει εξιτήριο.

«Ευχαριστώ τους γιατρούς και όσους ενδιαφέρθηκαν για μένα από την πρώτη στιγμή. Ηταν μία κακή στιγμή αλλά ευτυχώς η περιπέτεια φαίνεται να έχει αίσιο τέλος», μας είπε ο Χρήστος Σύλλας.

Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή επί των επάλξεων!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ