1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2016 20:07

Τσαλόπουλος: «Έκλεισε ο Γκόμεζ»

Η επιστροφή του Ερνάντο Γκόμεζ  στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, μιλώντας πριν από λίγο στη NOVA
Αρχικά μιλώντας για την επόμενη μέρα είπε: «Τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα. Τον Βασίλη Κουρνέτα κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει. Είμαι σίγουρος ότι θα πάρει την πιο σωστή απόφαση και θα την σεβαστούμε. Ήταν καταλυτική η παρουσία του για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί σε δύσκολες στιγμές ανταλλάξαμε γνώμες και με βοήθησε.

Για την επιστροφή του Γιάννη Καλμαζίδη: «Δεν πρόλαβα να πω πολλά γιατί με είχε προλάβει ο Αχιλλέας Τζήκας. Κάναμε μια συζήτηση και ο ένας καταλάβαινε τον άλλο.

Μετά το κύπελλο και το Λιγκ Λαπ δοκιμαστήκαμε. Δεν υπάρχει άλλη περίοδος που να μας τρομάξει. Ήρθαμε πολύ κοντά.

Περιμένω με μεγάλη αγωνία την απόφαση του Βασίλη. Δεν είναι μικρό παιδί. Έχει γνώση και ήθος. Στεναχωριέμαι για ένα πράγμα. Ήθελα να τον βραβεύσω σαν άνθρωπο, αλλά όχι τον ίδιο. Ήθελα να βραβεύσουμε τους γονείς του, που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη.

Μετά έριξε την... είδηση: «Σαν μια προσφορά και τους φιλάθλους και στον προπονητή. Έχει κλείσει ήδη ο Γκόμεζ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ