1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-04-2016 21:52

Επεισόδια στο Ρέντη

 Ένταση έλαβε χώρα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Ρέντη. Μετά την δεύτερη ήττα από τον ΠΑΟΚ, μερίδα φίλων του Ολυμπιακού κινήθηκε απειλητικά προς τον Γιάννη Τακουρίδη,  κατηγορώντας τον για... άσεμνους πανηγυρισμούς. 

Παρά την παρέμβαση τόσο του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, όσο και του αρχηγού των «ερυθρολεύκων», Ντίμα Φιλίποφ, ο κίνδυνος δεν πέρασε με συνέπεια να μπει στον αγωνιστικό χώρο μια διμοιρία των ΜΑΤ για να προφυλάξει την αποστολή του ΠΑΟΚ.

Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι οι παίχτες του ΠΑΟΚ προκαλούσαν με τους πανηγυρισμούς τους, για αυτό εξαγριώθηκαν οι φίλοι της ομάδας. Τονίζουν ότι οι αθλητές του δικεφάλουν έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα, αλλά και κουνούσαν το δάχτυλο προς την κερκίδα, για να «σωπάσουν».

Το φύλλο αγώνα γράφει:«Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ)και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα»


2 σχόλια

  • Comment Link θρασυδειλος εισαι Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 12:50 posted by θρασυδειλος εισαι

    Τι λες ρε μεγαλε???Ειναι για φαπες γιατι??Γιατι δεν παιζει στην ομαδα σου??
    Και εσεις στο σαιτ περασατε μυνημα που προαγει βια???
    Ακου ειναι για φαπες
    Αν θες ελα πανω να του τις ριξεις μαγκα....
    Παλι διδασλετε ηθος???
    Καλοφαγωτη και η 2η χθες

  • Comment Link Ξέρει αυτός...!!!! Παρασκευή, 08 Απριλίου 2016 21:27 posted by Ξέρει αυτός...!!!!

    Καλά λέω εγω ότι είναι αντιεπαγγελματιας και αντικοινωνικός...για φάπες είναι..!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ