1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2016 17:33

Οι Κυκλάδες κοντά στους πρόσφυγες

Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων και σε συνεργασία με ΕΣΚ και ΤΕ Βόλεϊ, θα συγκεντρωθεί αθλητικό υλικό (ιματισμού, υπόδησης)

Η ανακοίνωση

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και την Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων Πετοσφαίρισης αποφάσισε τη συλλογή αθλητικού υλικού, κυρίως ιματισμού και υπόδησης μέσω των σωματείων-μελών μας, με σκοπό την προώθηση του στα σημεία συγκεντρώσεως μεταναστών-προσφύγων που κατακλύζουν την χώρα μας.


Ας δείξουμε για ακόμα μία φορά τα ανθρώπινα συναισθήματα των Κυκλαδιτών στις δύσκολες στιγμές που περνούν αυτοί οι άνθρωποι και ειδικά τα μικρά παιδιά. Ο αθλητισμός στις Κυκλάδες ενώνει τα παιδιά μας. Ας γίνει μια μεγάλη αγκαλιά για τα προσφυγόπουλα.

Αναμένουμε τις προσφορές σας οι οποίες μέσω συντονισμένων ενεργειών του Δήμου Σύρου Ερμούπολης θα παραδοθούν στα σημεία συγκεντρώσεως.

Συντονιστής για τη συλλογή-αποστολή των προσφερόμενων ειδών από πλευράς Ενώσεων μας ορίζεταιο κ. Σολάρης Γεώργιος. (τηλέφωνο επικοινωνίας 6937186961)»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ