1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-10-2015 13:07

Sunny Sunday με αγώνες στην άμμο

Ηλιόλουστη πραγματικά η Κυριακή και στο Side Out Club πολλοί ήταν οι θεατές που παρακολούθησαν συναρπαστικούς αγώνες στην άμμο. Καλοκαιρινή διάθεση, κέφι, καλή παρέα και θετική ενέργεια ήταν τα χαρακτηριστικά της ημέρας.
Στην κατηγορία των ανδρών μεγάλοι νικητές ήταν οι Παντελής Μαρτίνος / Βασίλης Μωραΐτης που επικράτησαν των Γεράσιμου Καμινάρη / Βαγγέλη Φωστιέρη με 2-1 σετ (15-17, 15-11, 11-7) μετά από έναν αγώνα που είχε πολλές εντυπωσιακές φάσεις.

Στην κατηγορία μεικτού οι Ανδρέας Ξηντάρας / Λητώ Δοκοπούλου κατέκτησαν την πρώτη θέση αφού νίκησαν στον τελικό τους Γιώργος Κανατσούλη / Ιωάννα Παπαπαναγιώτου αργά το απόγευμα με 2-0 σετ (15-10, 15-12).

Οι νικητές μοιράστηκαν δώρα από τους Τρελό Γάιδαρο, Οοps, Stylesetterz και Katrin Coiffure.

Όσο ο καιρός το επιτρέπει το Side Out Club θα βρίσκεται κοντά σας τα Σαββατοκύριακα διοργανώνοντας τουρνουά beachvolley! Σας περιμένουμε όμως και καθημερινά να γνωρίσετε τη μαγεία του αγαπημένου μας αθλήματος στις εγκαταστάσεις μας στην Βάρκιζα από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ