1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-08-2015 00:19

Πρώτη για τον Παναθηναϊκό, παρουσία Πρωτοψάλτη

Με... φιλική συμμετοχή από τον Θανάση Πρωτοψάλτη, λίγο πριν αποχωρήσει για την Γαλλία και τη Ναρμπόν, έγινε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Κυψέλης.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα... προπονητικό επιτελείο, παλιοί παίκτες αλλά και νέοι ήταν συνεπείς στην πρώτη συγκέντρωση που ήταν περισσότερο γνωριμίας και κατευθύνσεων σχετικά με το πρόγραμμα προετοιμασίας που θα ξεκινήσει από την Τρίτη (25/8).

Παρουσία της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο αλλά και της διοίκησης του ΤΑΑ έγινε η πρώτη γνωριμία με την ατμόσφαιρα να παραμένει οικογενειακή και τους «παλιούς» να βάζουν αμέσως στο κλίμα τους νέους «πράσινους».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Η. Μιχαλαριάς καλωσόρισε τους παίκτες μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση (κ.κ Καρανάσο, Λαδουκάκη, Κάσσαρη, Σπύρου, Γεωργακέλλο, Λάζο) και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Από αύριο οι «πράσινοι» σηκώνουν μανίκια ενώ στο τεχνικό επιτελείο προστίθεται φέτος και ο personal trainer Βαγγέλης Πολυμερόπουλος που θα βοηθήσει στον τομέα της εκγύμνασης των αθλητών.

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι: Πανταλέων, Μπέλος, Πολυχρονιάδης, Μπούρας, Σάμαντας, Παπαδόπουλος, Σιμεούνοφ, Μαρούλης, Κανέλλος, Ρούσης, Ρεζκ, Σούρδι, Αγγέλης.

Το τεχνικό επιτελείο: Ανδρεόπουλος (προπονητής), Καραμαρούδης (προπονητής β'), Μαρκάκης (προπονητής/στατιστικολόγος), Σταφυλοπάτης (φυσικοθεραπευτής), Διακόσιας (γιατρός), Πολυμερόπουλος (γυμναστής)

Απομένουν οι ανακοινώσεις για δυο ακόμη ξένους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ