1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-06-2015 12:09

Συνεχίζουν με Μέγκουλα πρόεδρο οι Ίωνες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τις εκλογές που έγιναν στις 14 Ιουνίου αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ. των Ιώνων. Πρόεδρος είναι ο Αντώνης Μέγκουλας, ο οποίος παραμένει στο θώκο.


Αναλυτικά :



Πρόεδρος                   Αντώνης Μέγκουλας

Αντιπρόεδρος Α’         Αντώνης Σελιανάκης

Αντιπρόεδρος Β’         Αντώνης Χατζηνικολάου (Αρμοδιότητα Υπεύθυνος Ακαδημιών)

Γενικός Γραμματέας   Βασίλης Μαλιόγκας

Ειδική Γραμματέας     Μαρία Κωστοπούλου (Αρμοδιότητα Υπεύθυνη Αγωνιστικών τμημάτων Υποδομών

Ταμίας                         Παναγιώτης Καραμανέας

Ταμίας Β’                     Καπογιάννη Αναστασία

Γενικός Αρχηγός        Θεόδωρος Μαγκλάνης

Εκπρόσωπος ΕΟΠΕ  Μανώλης Στρατής

 

ΣΤΟΧΟΙ 2015-2016

1.    Ενίσχυση της καλή δουλειάς που γίνεται στα τμήματα των Αγωνιστικών υποδομών με περισσότερη ένταση. Τη προσήλωση της Διοίκησης σ’ αυτό, σηματοδοτεί και η παρουσία της Μαρίας Κωστοπούλου, που όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στο Ελληνικό γυναικείο Volley(καλύτερη αθλήτρια όλων των εποχών του Γυναικείου Volleyball), και συνεχίζει να προσφέρει ακούραστα σ’ αυτό. Η παρουσία της αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο και δίνει πρόσθετο κύρος στο Δ.Σ.

2.    Ανασύσταση του Ανδρικού Τμήματος Volley, που τόσο λειπει απο την ευρύτερη περιοχή μας, αλλά και απο την χώρα μας γενικότερα. Θα δημιουργηθεί ξανά η Ανδρική ομάδα με στόχο να προσελκύσει νέα παιδιά στο άθλημα, μέσα απο μιά αξιόλογη αγωνιστική πορεία.

3.    Ενίσχυση του γυναικείου τμήματος με στόχο την ανανέωση και παράλληλα την προώθηση των αξιόλογων αθλητριών απο τις υποδομές μας, αλλά και απο αθλήτριες έμπειρες που θα έχουν στόχο την διάκριση.



ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ.
Διαβάστηκε 10336 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Καμπ από τους Ίωνες Εκλογές στους Ίωνες »

18 σχόλια

  • Comment Link ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015 16:07 posted by ΣΑΒΒΑΣ ΓΙΑΛΑΜΑΣ

    Οταν γραφεις επωνυμα δεν πρεπει να εχεις και καποιο σκοπο. Εχεις φιλε volleypsakia και ιατρικες γνωσεις και βεβαια μπορουσε να το παθει και υστερα απο 1 χρονο αλλα η φορτιση ηταν τεραστια για ολους.Δεν γραφω μονο εγω με κεφαλαια [20-6 e].Σωστα γραφεις συνιδρυτης και πρωην παραγοντας φτανει ας αναλαβουν και νεοι ανθρωποι με ορεξη και μερακι μπορειτε να γινετε μελη οσοι δεν εισαστε να αλαξετε το σωματειο. Μην κρυβεστε ομως στην ανωνυμια.... εινε η τελευταια φορα που απανταω σε ανωνυμα σχολια...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τη σελιδα για τη φιλοξενια.

  • Comment Link vooleypsakias Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 19:59 posted by vooleypsakias

    1ον μην γραφεις με κεφαλαια γιατι οπως ειναι γνωστο ειναι σαν να φωναζεις και ειναι και απαγορευτικο για σχεδον ολες τις ιστοσελιδες
    2ον.Ο κ.Στρατης δεν ειδα μεχρι στιγμης να εχει κανει κατι να αλλαξει πραγματα και καταστασεις παρολο που εχει την δυναμη ανταυτου σιγονταρει στις παρατυπιες.
    Νομιζω σαν συνιδρυτης και πρωην παραγωντας τις γνωριζετε γιατι τις καλυπτεται που αποσκοπειται?
    Αντιθετως αλλα παλαια μελη και πρωην παραγωντες και συνιδρυτες δεν πηγαν να ψηφισουν,γιατι αραγε?
    Και να ελθουμε στο εμφραγμα,ενας ανθρωπος με στοιχειωδη μορφωση και ευφυια
    καταλαβαινει οτι το εμφραγμα δεν το επαθε απο τον αδικο υποβιβασμο αλλα ειχε αρχιση να χτιζετε χρονια πριν και λογο φορτισης ηρθε την συγκεκριμενη στιγμη θα μπορουσε να το παθει την προηγουμενη ημερα.Τελος εσυ που επωνυμως κραζεις γιατι δεν εβαλες υποψηφιοτητα αλλα και που αποσκοπεις επωνυμως?

  • Comment Link ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΣΑΒΒΑΣ Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 14:56 posted by ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

    VOOLEYPSAKIA ΕΙΝΕ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΒΟΛΕΥ ΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ 2008 09 Α1 ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗ ΓΡΑΦΕΤΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΣΠΗΛΟΝΩΝΤΕ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Comment Link elenaki Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 10:20 posted by elenaki

    Καλα λεει ο Τακης και τραγουδαη με μεγγουλια και μαγγλανια πανε οι Ιωννες για μπανια.Στου κουφου την πορτα οσο θελης βροντα.Αντε για κανα μπανιο τωρα.

  • Comment Link volleyman Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 10:18 posted by volleyman

    ωχ!!!! τι λέει ο volleypsakias???? δηλαδή κάτι σαν οικογενειακή ταβέρνα?? volleypsakia εσυ που ξέρει πολλά, μήπως αυτα που λές ισχύουν και για 3-4 χρονιές πίσω??? που σαι βρε πιστέ οπαδέ??????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ