1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2015 19:57

Τι είχαμε, τι χάσαμε...

Του: Κώστα Ασημακόπουλου (gazzetta.gr) - O AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: Τα τελευταία 20 χρόνια οπότε και καθιερώθηκαν επί της ουσίας τα πλέι οφ συνοδεύονται από σενάρια επιβίωσης και συνωμοσιολογίας που κάθε κάθε χρόνο ξεπερνούν τη φαντασία. Με την ταυτόχρονη άνοδο του Άρη και της Ορεστιάδας τη δεκαετία του ΄90 και αργότερα του Ηρακλή έσπασε το μονοπώλιο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και το φινάλε της κανονικής περιόδου είχε πάντα ξεχωριστή σημασία.

Τα πιθανά σενάρια επιβίωσης εμπλουτίζουν κάθε φορά την προκήρυξη με δεκάδες δικλείδες ασφαλείας, προϋποθέσεις και όρους σε τέτοιο βαθμό που λίγο πριν την έναρξη των πλέι άουτ να χρειάζονται ερμηνείες, μπόλικη καχυποψία και παραιτήσεις για να γαρνίρουν ένα πρωτάθλημα που έτσι κι αλλιώς είναι από μόνο του απρόβλεπτο και πολύ ανταγωνιστικό ακόμα και με ομάδες που τις τελευταίες εβδομάδες επιβιώνουν με λύσεις ανάγκης.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο: ΕΔΩ

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ