1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
26-03-2015 19:51

Λαμπρούση VS Γκουντιμένκο

Το καλοκαίρι του 2013 η Τζίνα Λαμπρούση άφησε τον Ηρακλή Κηφισιάς για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, ενώ το ακριβώς αντίθετο δρομολόγιο έκανε η Ιωάννα Γκουντιμένκο.

Η Λαμπρούση μάλιστα στο φάιναλ φορ της Σαντορίνης είχε τεθεί αντιμέτωπη με την τωρινή της ομάδα (όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Κηφισιάς), ενώ τώρα στο 10ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου οι δύο νεαρές κεντρικές θα βρεθούν αντίπαλες στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο (20.00, Ηρακλής Κηφισιάς - Ολυμπιακός, ΝΕΡΙΤ Plus).

«Στον Ηρακλή ξεκίνησα την καριέρα μου και σίγουρα τρέφω αισθήματα για την παλιά μου ομάδα, αλλά στο μυαλό μου το μόνο που υπάρχει είναι το πώς ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το Κύπελλο. Εξάλλου όλη τη χρονιά δουλεύουμε για να κατακτήσουμε τίτλους και τώρα που είμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο εκεί», λέει η Τζίνα η οποία παραδέχεται ότι η τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας της όσον αφορά την κλήρωση αλλά: «... για να αποδειχθεί και στην πράξη καλή η κλήρωση πρέπει να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα. Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αφού ο Ηρακλής παίζει στην Α2, όμως το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων. Κι από τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα από την αρχή ως το τέλος του τουρνουά».

Για τον Ηρακλή Κηφισιάς η παρουσία του στο φάιναλ φορ ήταν ένα μικρό... μπόνους κι ένα τρελό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Όταν ξεκίνησε η σεζόν, ο στόχος μας στο Κύπελλο ήταν να παίξουμε κάποια δυνατά παιχνίδια. Καταφέραμε να αποκλείσουμε το Ρέθυμνο, σταθήκαμε τυχερές στην κλήρωση κι έτσι βρεθήκαμε στο Αγρίνιο», λέει από την πλευρά της η Ιωάννα που θα δει παλιούς φίλους και γνωστούς και ξέρει ότι: «κόντρα στον Ολυμπιακό οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά στον αθλητισμό ποτέ μην λες ποτέ. Σίγουρα για εμάς το ότι βρισκόμαστε στο τουρνουά μαζί με τις τρεις καλύτερες ομάδες της Α1 είναι πολύ σημαντικό και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι κι εμείς έχουμε την ποιότητα να σταθούμε ισάξια απέναντι τους».

Πηγή: volleyball.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ