1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-02-2015 12:19

Η ευλογία, η Κούβα και η γούβα

Το ντέρμπι στη Σύρο μεταξύ του Φοίνικα και του Παναθηναϊκού ήταν το σταυροδρόμι των δύο ομάδων στο εφετινό πρωτάθλημα. Η νίκη των συριανών και η ήττα των πρασίνων έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Ο Φοίνικας έκανε συγκρατημένο πρώτο γύρο κι όταν είδε πως βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα έκανε την υπέρβαση με τις μεταγραφές των Μιγιαήλοβιτς και Σμαραγδή αλλά και την διεκδίκηση του φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

Η τακτική του Φοίνικα είχε ρίσκα. Θα μπορούσε να είχε βγει από νωρίς νοκ άουτ τόσο από το πρωτάθλημα, όσο και από το κύπελλο. Μάλιστα λέγεται πως είχε ζητήσει τη διοργάνωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου πριν καν αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη και ανεξάρτητα από το εάν θα προκρίνονταν η ομάδα δείχνοντας και το μεγάλο ενδιαφέρον των συριανών για το άθλημα.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ

1 σχόλιο

  • Comment Link voleakias Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 17:39 posted by voleakias

    Επιτελους,μια αναγνωρισει για το ποιο υγειες κοματι του Ελληνικου Βολλευ.Μπραβο και σε οποιον δεν ανηκει στην......παραγκα!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ