1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2014 23:35

Μέλκας: «Το μυαλό μας στην εύρεση νέου πασαδόρου»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ρίλεϊ ΜακΚίμπιν φεύγει και η Λαμία συνεχίζει τον… γολγοθά της που πλέον περιλαμβάνει και την αναζήτηση πασαδόρου. Ο Γιάννης Μέλκας δήλωσε μετά την ήττα από την Κηφισιά

«Όταν μπαίνεις να παίξεις το μυαλό είναι 100% μέσα. Έχουμε άλλα προβλήματα όσον αφορά την πάσα μας, τα οποία είναι πιο σοβαρά. Από αύριο το μυαλό μας πρέπει να είναι στην εύρεση νέου πασαδόρου. Σίγουρα κατά διαστήματα παίξαμε καλύτερα από τα δύο τελευταία παιχνίδια, αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Η ευκαιρία να κάνουμε κάτι ήρθε στο τρίτο σετ, αλλά τα λάθη μας στα σημεία, το έδωσαν στην Κηφισιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς. Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν στο γήπεδο κι εμείς έχουμε γολγοθά μπροστά μας. Μπήκε ο Μαδούρας να αντιμετωπίσει τον Παπαγγελόπουλο, γιατί ξέρουμε ότι είναι πολύ επικίνδυνος, και ζηλεύω τον κύριο Αρσενιάδη που έχει έναν τέτοιο παίκτη. Δυστυχώς δεν είχαμε τον Γκιμαράες, αλλά πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα μπορεί να παίξει».

Ο ακραίος του ΓΣ Λαμίας, Στράτος Καββαδάς δήλωσε: «Η Κηφισιά έπαιζε καλύτερα μέχρι το τελευταίο σετ και νίκησε δίκαια. Στο τελευταίο σετ κάναμε κάποια λάθη και δεν τελειώσαμε κάποιες κρίσιμες μπάλες. Είχαμε ευκαιρίες να το πάρουμε, αλλά η Κηφισιά ήταν καλύτερη σε αυτά τα σημεία. Εννοείται πως η απουσία του Γκιμαράες μας επηρέασε, αφού είναι ο παίκτης που κάνει τα πάντα. Τον περιμένουμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρουμε».

Διαβάστηκε 1990 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ