1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-11-2014 21:21

Κάλτσες ομοιόμορφες και στο ίδιο ύψος!

Τουλάχιστον ως «ειρωνεία» και «τραγέλαφο» χαρακτήρισαν δύο παράγοντες ομάδων Α2 ανδρών και γυναικών την επιστολή που τους έφτασε από την ΚΕΔ και αναφέρεται στο ύψος που θα πρέπει να έχουν οι κάλτσες των αθλητριών και αθλητών καθώς και στο χρώμα την ώρα των αγώνων.
Επίσης γίνονται αναφορές και στις ισοθερμικές εμφανίσεις. «Ολα αυτά γίνονται την ώρα αποχωρεί ο ΝΑΟ Σούδας, που ετοιμάζονται άλλοι δύο να φύγουν και που ο ΖΑΟΝ τινάζει στον αέρα την Α1 γυναικών», είπε γνωστός παράγοντας ομάδας ο οποίος δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του πριν στείλει σχετική επιστολή στην ομοσπονδία.

Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή της ΚΕΔ / ΕΟΠΕ προς τα σωματεία:

«Μετά την παρέλευση των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, διαπιστώσαμε ότι δεν τηρείται ο κανονισμός διαιτησίας που αναφέρεται στην ομοιόμορφη εμφάνιση των παικτριών και ειδικότερα οι κάλτσες που φορούν, θα πρέπει να είναι του ιδίου χρώματος και να μη διαφέρουν ως προς το ύψος (κοντές- μακριές).

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση ισοθερμικών φανελών, παρά μόνον, τα προσθετικά μανίκια (ιατρικά).

Παρακαλούμε, από τούδε και στο εξής για την πιστή τήρηση του κανονισμού, διότι σε διαφορετική περίπτωση οι διαιτητές δεν θα επιτρέπουν τη συμμετοχή των παικτριών στον αγώνα».

12 σχόλια

  • Comment Link Νικ.Κ. Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 12:36 posted by Νικ.Κ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ 'ΩΡΑΙΑ' ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΕΔ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:1)ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 2)ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η 'ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ' ΚΕΔ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.ΥΓ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ Η ΚΕΔ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ!

  • Comment Link dimitris21 Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 11:35 posted by dimitris21

    Δουλειά δεν ειχαμε,ας πουμε κάτι !! Τα αθλητικα παπούτσια που φορούν οι διαιτητές και ειναι ανομοιόμορφα μεταξύ τους σχετικά με την εμφάνιση ?? Και ξερουν αν καποιους αθλητές-τριες τους ενοχλούν οι κοντές η οι μακρυές ??? για το λευκο συμφωνώ.Σε δουλεια να βρισκόμαστε τώρα...αντε..αντε..

  • Comment Link Σοσονακι Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 10:42 posted by Σοσονακι

    Οι διαιτητες φορανε τις ιδιες καλτσες;

  • Comment Link AEKVCfan Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 10:18 posted by AEKVCfan

    Νομοταγής χαχαχαχαχα πεθαίνω...νταξει ΘΕΟΣ!

  • Comment Link Panic Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 09:43 posted by Panic

    Στο βόλεϊ υπάρχει κανονισμός που λέει ότι ένας παίκτης μπορεί να παίξει ξυπόλητος. Ένας ξυπόλητος παίκτης τι κάλτσες πρέπει να φοράει?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ